Szakvásárok Kölnben

Két nemzetközi szakvásárra hívjuk fel olvasóink figyelmét, amelyek leginkább kapcsolódnak a barkácsoláshoz, az ezermesterséghez. Bár valószínűleg kevesek számára elérhető - a németországi helyszín miatt -, hátha mégis néhányaknak sikerül eljutni Kölnbe, a világ negyedik legnagyobb vásárterületére.
A DOMOTECHNIKA szakvásárt 1999. február 22 és 25 között rendezik meg. Ez a műszaki háztartási eszközök nagy seregszemléje, amelyen több mint 50 ország 1800 kiállítója vesz részt. A vásárlátogatók itt a részegységek, modulok, alkatrészek kínálatától kezdve, a háztartási kis és nagygépeken keresztül a környezetkímélő berendezésig mindent láthatnak, ami a világon ma újdonságnak számít.
A Kölni Vásár teljes 275 000 négyzetméteres területét kitölti a március 7 és 10 között megrendezésre kerülő "Internationale Eisenwarenmesse/DIY 'TEC, vagyis a vasáru, valamint barkács és építő szakvásár. Talán ez az, ami hozzánk a legközelebb áll, hiszen itt mutatják be a cégek a kézi és gépi szerszámújdonságokat, de jelentős területet kap a biztonságtechnika (mechanikus és elektronikus biztonsági rendszerek), az építő, és barkácsáruházak szinte teljes termékkínálata. Láthatók barkácsszerszámok rögzítéstechnikai termékek, belsőépítészeti dekorációk, szaniter és elektrotechnikai termékek, bútorelemek és kész bútorok, festékek és más vegyipari termékek, fürdőszoba-felszerelések és világítótestek.
Egyre több magyar kiállító is megjelenik a nemzetközi barkács kiállításon, az érdeklődő látogatók pedig segítséget kaphatnak a kölni vásárszervezőség magyarországi irodájától.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: vásár

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Karácsonyi vásár

A tudatos vásárlói magatartás, már otthon elkezdődik. Vegyük számba, hogy mit, mennyiért és hol szeretnénk megvásárolni. A karácsonyi vásárokon csak olyan terméket vegyünk meg, ami vagy nem tud...


Redőnyvásárlási tanácsadó

A redőnyvásárlás egy kiemelkedően nagy körültekintést igénylő folyamat, hiszen nyílászáróinkra nem egy-két hónapra, hanem hosszú évekre, sőt gyakran évtizedekre választunk árnyékolókat. A hosszú...