Az "Év Kisáruszállítója 2009" cím büszke tulajdonosa

Citroën Nemo, az ügyes kis furgon

2009-01-19 16:01:29 | Módosítva: 2009-01-19 16:05:15

citroenA Nemo tökéletes haszongépjárműnek bizonyul a modern városi közlekedés nehézségeinek leküzdésére. Visszafogott méreteivel könnyen talál parkolóhelyet, mozgékonysága pedig ideális szállítóeszközzé teszi a sűrű városi forgalomban is. Ötletes megoldásainak köszönhetően helykínálata optimális. Gazdaságos, környezetkímélő motorjaival, praktikusan alakítható rakterével az új, megnyerő stílusú modell maximálisan megfelel a kompakt kisteherautókat kereső ügyfelek elvárásainak. Ráadásul a Nemo nem csupán egy furgon a sok közül - megjelenése cinkos rokonszenvet ébreszt, ami pozitívan hat vissza az autó vezetőjére, sőt a gépkocsit használó cégre is.

A Citroën típuskínálatába szervesen illeszkedő Nemo egyedi stílusával szimpatikus benyomást kelt, ezzel is fokozva a benne rejlő értékek hatását. Modern, erőt sugárzó vonalvezetése kiemeli a kishaszongépjármű 2,5 m3-es hasznos térfogatát és rendkívül praktikus használatát. Ráadásul, a "kocka alakú" raktér külső oldala teljesen sík, így tökéletes felületet biztosít a vállalkozás emblémájának vagy reklámüzenetének jól olvasható feltüntetéséhez.
Magasra helyezett fényszóróinak és robusztus lökhárítóinak köszönhetően a Nemo ellenáll a kisebb városi koccanásoknak ezzel is kímélve gazdája pénztárcáját.

raktérA Citroën Nemo utastere kényelmes, személyautós munkakörnyezetet biztosít. nagy üvegfelület világosabbá teszi a belső teret, amely ettől tágasabb hatást kelt. A vezetőfülkében akár 12 rakodóhely is kialakítható az ügyfelek legkülönfélébb igényeihez igazodva, ami egy modern gépjárműnél elengedhetetlen. A kormány és a vezetőülés különböző beállítási lehetőségeinek köszönhetően bármilyen testfelépítésű vezető számára biztosított az optimális vezetési pozíció. A jó hangulatú munkavégzést az opcióként kínált, kiváló minőségű audio rendszer garantálja négy hangszóróval. A biztonságos telefonálást segíti, hogy a Nemóhoz Bluetooth(r) telefon előkészítési lehetőség is rendelhető.

A kényelmes beszállás és a rakomány egyszerű berakása, a Nemo használatát megkönnyítő legfontosabb előnyök közé számít. A Nemo által kínált számtalan vonzó megoldás - mint pl. a barátságos és kényelmes vezetőtér, az egy vagy két nagyméretű oldalsó tolóajtó, az aszimmetrikus, kétszárnyú hátsó ajtó és az alacsony rakodási küszöb -, tökéletesen kielégíti a vevők igényeit, és megkönnyíti mindennapi életüket.

műszerfal Ötletes kialakításának köszönhetően, a Nemo meglepő szolgáltatásokat kínál. Az opcióként rendelhető Extenso utasülés például a hasznos térfogatot 2,8 m3-re, a rakodási hosszt pedig közel 2,5 m-re növelheti egy modul elválasztó rács segítségével.
A szimpatikus kis Citroën Nemo a praktikus használatot biztosító okos megoldások és a kényelmet növelő szolgáltatások mellett kompromisszumok nélküli biztonságot nyújt. Az ügyes kis járműnek nemcsak az ára, hanem a fenntartási költségei is kedvezőek a jól bevált, kis fogyasztású motoroknak (a HDi motor esetében 4,5 l/100 km), valamint az optimalizált karbantartási intervallumoknak (30.000km vagy 2 év) és költségeknek köszönhetően. Ráadásul környezetünket is kíméli, hiszen a HDi változat CO2 kibocsátása mindössze 119 g/km, ami rekord teljesítménynek és egyben referenciának is számít a kisteherautók piacán.

év kisáruszállítója

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Autóklíma tisztítása

Ami tíz évvel ezelőtt még luxusnak számított, maelengedhetetlen tartozéka az alsó középkategóriás gépkocsiknak is. Az egyre forróbb nyarak beköszöntével mind többen ismerik meg a...


Öntözés, ha nem vagyunk otthon

Ha növényeinket rendszeres öntözéshez szoktattuk, de nyáron hosszabb-rövidebb időre magukra kell hagyni őket, akkor vagy a szomszédhoz kell fordulnunk vagy automata öntözéshez kell folyamodnunk....