Barkácsbemutató

2010-04-04 14:23:56 | Módosítva: 2010-04-12 20:06:44

A cím egy kicsit félrevezető lehet, hiszen az Ezermester hálózat egyik üzletének a bemutatásáról van szó.

A Drevotta Barkácsbolt Pestszentlőrinc szívében, az egykori piacnál, a Széchényi utcában fogadja vásárlóit már jó két évtizede. Az üzletet ma már az alapító fia, ifj. Drevotta József vezeti sikeresen. Az ún. "jól bejáratott üzlet" minősítés elérése rengeteg munkát igényelt a múltban és igényel ma is. Ennek mindenekelőtt a megfelelő választék, a személyes kiszolgálás és a magas szaktudást igénylő tanácsadás az alapja. A versenyképes árak pedig a következetes beszerzési munka gyümölcse.

A biztonság és zárás technikai- fizikai megjelenését tekintve több vezető cég mintaboltjaként üzemel. Ugyancsak mintabolt szintű az üzlet a teljes kötél és zsinór szortimentjével. Természetesen az ún. barkács választék mintegy 6800 féle terméke is helyet kap az üzletben. A folyamatos fejlesztés eredménye jól látható az üzletben, hiszen minden lehetséges területet kihasználnak.

Drevotta Barkácsbolt
1183 Budapest, Széchenyi István u. 20-22.
Tel.: +36 1 2904206

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Ezermester 2013. szeptemberi lapszáma

Az Ezermester 2013. szeptemberi lapszáma megvásárolható az újságárusoknál, postahivatalokban, benzinkutakon és hipermarketekben valamintelőfizethető honlapunkon vagy megrendelhető elektronikus...


Megalakult az Ezermester Magyar Barkács Kft.

A barkácspiac hazai barkácsboltjainak összefogására 2009. Július 6-án megalakult az Ezermester Magyar Barkács Kft., melynek célja a barkácsüzletek piaci versenyképességének megőrzése a...