Már ipari felhasználásra is

Levegő-víz hőszivattyú

2012-01-04 21:52:35 | Módosítva: 2012-01-06 18:36:53

A családi házakhoz alkalmas hőszivattyúk elterjedése után egyre nagyobb az érdeklődés a hotelek, társasházak, irodák részéről, hogy létezik-e megoldás az ő számukra is? Léteznek-e nagyobb teljesítményű alternatív fűtőberendezések?

A „nagyfogyasztók” számára is felmerül a kérdés, hogy vajon jövőre mennyi lesz a gáz ára? Biztosított lesz-e az ellátás? A bizonytalanságok miatt évről évre nő a megújuló energiájú fűtési rendszerek utáni érdeklődés, de ezzel együtt szaporodnak a kérdések is.

Megéri telepíteni a hőszivattyút? Lehet nagy tereket is fűteni, hűteni? Valóban spórolok az energián? Tényleg kevesebb lesz a fűtésszámlám?
A válasz egyértelműen: igen!

A jól kiválasztott hőszivattyú, a szakszerű telepítés és a kedvezményes áram-tarifák együttesen akár 50-60%-os megtakarítást jelentenek!
Az új tervezésű épületeknél ideális, de a meglevő fűtési rendszerekhez is egyszerűen illeszthető a levegő víz hőszivattyú, és ez igaz az „ipari” méretekkel és teljesítménnyel rendelkező HISEER LSQ66R2 hőszivattyúra is. (A hőszivattyú sorba építésével több ezer négyzetméter sportcsarnok is fűthető, hűthető.) Kiemelkedően jó ár-érték aránya, gazdaságossága, megbízhatósága garantálja a gyors megtérülést. Az ország nagyvárosaiban referenciahelyek beépítésénél a gyártó rendkívüli kedvezményekkel segíti a gazdaságos megvalósulást.
További hőszivattyú típusokkal ismerkedhetnek meg a www.rifeng-hoszivattyu.hu oldalakon. Viszonteladók, szerelők jelentkezését várjuk az ország egész területéről!

Tervezési és installációs segítséget kérhet:
Sulyok Tibor
(+36-30) 939-2200

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Milyen víz legyen a fűtésrendszerben

Ha valaki alaposan utána akar nézni, hogy kazánjában és fűtésrendszerében milyen vizet keringessen, akkor jó néhány ellentmondással fog találkozni. Miközben szakcégek kínálják ún. inhibitor...


Elektromos padlófűtés

Nagy melegben nincs jobb érzés, mint mezítláb bemenni a hűvös szobába, és a hideg padlón álldogálni egy jeges italt szürcsölve. Ugyanez a burkolat viszont már korántsem ilyen felemelő egy fagyos...