Falapos videoszerkesztő iPhone-hoz

2012-01-19 13:25:10 | Módosítva: 2012-01-19 13:53:27

Egy falap, egy tükör és egy iPhone - a low-tech és a high-tech találkozása. A vicces kiegészítővel érdekes videók készíthetőek.

A trükkös képhatásra, meghökkentő felvételekre vágyó okostelefon tulajdonosok több tucatnyi alkalmazás közül válogathatnak az online boltokban. Van azonban más lehetőség is, ha fel szeretnénk dobni videónkat. A Love Box nem más mint egy falap, amin egyrészt iPhone-unkat mozgathatjuk, másrészt egy tükröt tologathatunk. Ezzel különleges hatás érhető el: egy osztott képen rögzíthetjük az előttünk és mögöttünk zajló eseményeket, vagy két ember párbeszédét is felvehetjük. 
A koncepció Párizsban pattant ki az alkotók fejéből, egy iPhone-nal készített film forgatása közben. Az egyszerű kialakítás ellenére lehetőségeink szinte korlátlanok. A telefont eltolva, az osztás mértékét változtathatjuk, a tükör és a telefon együttes mozgatásával pedig kicsinyítő-nagyító hatás érhető el. A sorszámozott Love Box megvásárolható, de könnyen el is készíthető, olcsó alapanyagokból.


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Bérces Balázs

Címkék: Love Box, videó, iPhone

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Pillantás a jövőbe

Az innovációra irányuló folyamatos késztetés nyomán jött létre a Chorus Sorozat videó-kaputelefon rendszere, egy minden igényt kielégítő, jól megtervezett technológiai megoldás.


Még okosabb telefonok

Alig egy éve próbáltuk összerendezni az ún. okostelefonokkal kapcsolatos ismereteket, de az akkori írás máris elavult, mert ez a piac talán a leggyorsabban változik. Mai versenyzői igen sok...