Felújítás könnyedén a prémium minőségű Héra termékekkel

Hódít és energizál a Sziéna

2012-07-23 11:33:06 | Módosítva: 2012-07-25 21:05:44

A lakásfestési trendekben is egyre markánsabban köszön vissza a divat fogalma: a falakat már csak kevesen festik fehérre, a pasztellek után most az erőteljes, meghatározó színek hódítanak.

Idén az első hónapok ingatlan adásvételeinek száma több, mint másfélszerese volt a 2011-es évinek. Ez nem csak a lakáspiac tekintetében örömteli változás, hanem az elmúlt években egyébként is egyre népszerűbb dekoratív festékek piacát is tovább bővítheti.

Magyarország piacvezető gyártójának kínálatában a rendkívül könnyen felhasználható selyem-, metál-, effekt és márványhatású beltéri falfestékek közül a klasszikus és modern stílus követői is megtalálják számításaikat, bárki egyedivé alakíthatja lakását akár egy fal, falrészlet vagy régi tapéta átfestésével is. A Héra Prémium Matt Színes Belső Falfesték új, 2012-es formulájának köszönhetően a festék akár egy rétegben is fed, a falfelület egyszerű és egyszeri festéssel is megújítható, a festés így gyorsabb és gazdaságosabb. (Az új formulás termékeket a csomagoláson lévő matricáról lehet felismerni.)

A Trilak folyamatosan fejleszt, hogy ezzel is hozzájáruljon a professzionális és hobbifestők sikereihez. A különböző szakterületek szakértőiből, mérnökökből, lakberendezőkből álló csapat mindig figyelembe veszi az aktuális színpreferenciákat is, hogy a divatnak megfelelő új árnyalatokkal jelenhessenek meg, lehetőleg a nemzetközi bejelentésekkel közel egy időben. A Héra így a színek világában is mindig korszerű, a legújabb irányzatokat követő termékei tartósak, kopásállók, dörzsállók, karcállók, moshatók, fertőtleníthetők, különböző felületeken is biztosan tapadnak, segítenek eltüntetni a fal hibáit, apróbb egyenetlenségeit, és biztosítják természetes szellőzést is.

Idén – a divatvilág és a lakberendezés szempontjából is meghatározó Pantone Color Institiue ajánlása alapján – a tavalyi élénkrózsaszín után a naplemente árnyalatait idéző mély narancssárga Tangerine Tango az év színe. Ez az intézet szerint ugyanis éppen azt a forró energiát sugározza, amelyre egy nehezebb időszakban szükségünk van.

Ez természetesen, Sziéna néven, a Héra kínálatában is szerepel, amely a tavalyi Mályva misztikuméhoz, Zöld pikantériáéhoz és Sárga bűvöletéhez hasonló sikeres fogadtatásra számíthat – a fenntarthatóság, a kereslet, a vásárlói igények és a trendek diktálta fejlesztések, újonnan bevezetett termékek és színek ugyanis mindig népszerűek. Manapság már tényleg csupán a képzelet szabhat határt!

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Védekezés a rozsda ellen

Ha rozsdáról esik szó, főként az acélanyagok korróziójára gondolunk. Pedig más fémek is károsodhatnak a nedves, agresszív hatások következtében. A fémekfelületi bomlása ugyanis nem kímél semmilyen...


Dulux EasyCare

Miután az Ezermester szerkesztőségének falait enyhén szólva is kifogásolhatónak találtuk, úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk az új Dulux falfestéket. Bár falaink egy gyerekszoba extra terhelésének...