Ne hagyd magad! Védekezz!

2012-08-30 15:52:19 | Módosítva: 2016-01-31 19:36:22

Professzionális megoldás a homlokzati hőszigetelésben - Frontrock Max E a ROCKWOOL-tól

A Frontrock Max E homlokzati kőzetgyapot szigetelőlemez kiemelkedő innovatív megoldás. A termék ugyanis inhomogén, azaz két rétegből áll. A felső, kb. 20 mm vastag réteg tömörebb, ami különösen magas pontszerű terhelhetőséget biztosít (Fp ≥ 250N!), azaz a homlokzatot ellenállóbbá teszi a külső mechanikai hatásokkal szemben. Az alsó, vastagabb réteg elég rugalmas ahhoz, hogy alkalmazkodjon az esetleges felületi egyenlőtlenségekhez. A két réteg együttesen pedig 10%-kal jobb hőszigetelő képességgel bír (λD=0,036), mint a Rockwool korábbi, homogén homlokzati terméke.

A Frontrock Max E kétrétegű kőzetgyapot lemezek homlokzatra történő felhelyezése a homogén lemezekével megegyezik: részleges ragasztás és dübelezés együttes alkalmazásával történik.

A Frontrock Max E kőzetgyapot lemez alkalmas mind új építésű, mind régebbi épületek utólagos hőszigetelésére.

A Frontrock Max E nem éghető (A1 tűzvédelmi osztályú), tűzvédelmi szempontból bármely magasságú és tűzállósági fokozatú épület esetében korlátozás nélkül beépíthető.

A Frontrock Max E hőszigetelő lemez, - a többi Rockwool kőzetgyapot termékhez hasonlóan – hő hatására füstöt nem fejleszt, égve nem csepeg, a tűzterjedést megakadályozza. Mindemellett kiváló hangszigetelő tulajdonsággal rendelkezik.

Páraáteresztő képessége szinte a levegőével megegyező, ennek köszönhetően nem akadályozza a pára homlokzaton keresztül történő eltávozását, ami csökkenti a penészesedés kialakulását.
Nem zsugorodik, hőtágulása nincs, ez a mérettartás az előfeltétele, hogy elkerüljük a repedéseket, és biztosítsuk a homlokzat hosszú élettartamát.

Rockwool kőzetgyapot termékei az egészségre nem károsak, hiszen természetes alapanyagból készülnek.

Teremtsen egy jobb világot magának, ne legyen passzív, védekezzen a külső negatív hatások ellen. Ebben remek segítséget nyújt a Rockwool Frontrock Max E terméke, mely a következőkben segíthet Önnek:

Energiapazarlás elleni védelem - Rockwool hőszigeteléssel akár 70 %-os energiamegtakarítást is elérhet!

Tűzvédelem - a kőzetgyapot 1000 C°-ig tűzalló, ezáltal biztonságot nyújt a családnak.

Zajvédelem - kiváló hangszigetelés, az utca zaja a házon kívül marad.

Értékvédelem - a kőzetgyapot hőszigetelés emeli ingatlana értékét.

Egészségvédelem - a páraáteresztő kőzetgyapot hőszigetelés egészséges lakóklímát biztosít.

Természetvédelem - a kőzetgyapot a fenntartható fejlődést szolgáló, természetes anyag.


Védekezzen, takarítson meg energiát és pénzt, tegye biztonságosabbá és élhetőbbé otthonát, hőszigetelje homlokzatát a kétrétegű Frontrock Max E kőzetgyapot lemezzel!

e-mail: info@rockwool.hu
web: www.rockwool.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.