Hőszigetelő és falburkoló lap

2014-04-09 10:25:23 | Módosítva: 2014-04-30 10:42:10

Az előre gyártott, egyesített hőszigetelő és falburkoló lapokkal egyszerre lehet burkolni és hőszigetelni.


Hőstoplap

Külső oldala mészkő vagy homokkő színű műkőbeton, belső oldala sztirol hőszigetelő. A lapok szilárd felületre gyorsan, könnyen, egy lépésben (mint egy csempe), akár házilagosan felragaszthatók hagyományos pur vagy sztirol ragasztóval. A ragasztás nagyon erős, utólag csak leszakítani lehet a falfelületről.

Az EPS lapok 50x25 cm és 50x50 cm méretben készülnek, 4-6-8-10-12 cm hőszigetelési vastagsággal. Az XPS lapok 50x25-ös méretben, 4 és 6 cm hőszigetelési vastagsággal készülnek.

A Hőstoplap – felrakva – a legolcsóbb burkolási-szigetelési megoldás. A kivitelezés gyorsan, egyszerűen, csekély szaktudással végezhető. A Hőstoplapot az építkezések nagy részénél fel lehet használni, be lehet építeni. Gyorsan, egyszerűen lehet alkalmazni tégla-, kő-, beton-, fém- vagy faházak utólagos vagy építéskori szigetelésére, és homlokzati burkolására. Felhasználható lakó és üdülő épületek, óvodák, iskolák, üzletek, középületek stb. együttes hőszigetelésére és burkolására – jelentős esztétikai és anyagi értéknövekedéssel. A helyszíni munka gyors, az állványozási költség minden más burkolási-szigetelési módnál olcsóbb, az épületet nem kell vakolni, az épület esztétikai és használati értéke jelentősen megnő.


Homlokzati felület kemény, a lapok darabolhatók, fagyállók, UV állók, utólagosan cserélhetők, pótolhatók. A termék mintából megrendelés nyomán kerül értékesítésre.

A lapok nem környezetszennyezők, nem tűzveszélyesek. Az ÉMI minősítése jelenleg két szintig engedélyezi a felhasználást. A lapok szabadalmi oltalommal védettek. Vállaljuk a lapok gyártását, valamint az épületek kivitelezését, a felületek burkolását, szigetelését.

A burkoló lapok megtekinthetők a www.hostoplap.hupont.hu weboldalon!

Hőburkolat Kft.
Email: art.stone@upcmail.hu
Telefon: +36-70-627-8946

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

URSA hő- és hangszigetelés beépítésének menete

Ajánlatos legalább 2 réteg hőszigetelés alkalmazása, összesen minimum 25 cm vastagságban!


Duplo rendszer

Meglévő épületek ablakainak felújítása során sokan csak ablakcserében gondolkodnak, pedig léteznek olyan megoldások is, amelyek az üvegezés rétegszámának növelésével hatékonyabb és gazdaságosabb...