Megoldás a csúnyán málló vakolatokra, felázott falazatra

2014-06-26 10:32:30 | Módosítva: 2014-06-26 10:47:15

Ha hiányzik a megfelelő vízszigetelés a lábazatoknál, és felszivárog a falban a nedvesség, akkor sajnos előbb-utóbb ennek súlyos következményei lehetnek.


Nem csak külső, látható jegyei vannak ennek a káros folyamatnak a málló vakolattal, terebélyesedő foltokkal, salétromosodással, hanem a nedvesség károsítja és gyengíti a fal belső szerkezetét is. Nem beszélve az ezzel járó dohos, kellemetlen szaggal, egészségtelen penésszel.

Ha az Ön otthonában is előfordul ez a probléma, akkor érdemes minél előbb kezelésbe venni a beteg, sérült falszakaszt.
Igen, de mivel, merülhet fel jogosan a kérdés...

Nézze meg az erről szóló pár perces videót, amelyben egy katasztrofális helyzetben lévő helyiség felújítását követheti nyomon a teljes megújulásig.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Szikkasztás profi módon

A tavaszi olvadás, a heves nyári záporok és a tartós őszi esőzések problémát okozhatnak ott, ahol nincs megoldva a hirtelen keletkezett, nagy mennyiségű csapadék elvezetése. A víz gyűjtése...


Nedves falak felújítása

Napjainkban az új építésű házaknál a pincét lakótérnek tervezik, pl. irodának, hobbicélú helyiségnek, vendégszobának vagy akár wellness-teremnek. A külső pincefal hőszigetelése alapfelszereltségnek...