Az új Vespa?

Az utolsó kilométerre

2016-04-18 16:51:54 | Módosítva: 2016-06-09 11:52:21

Vagyis arra az utolsó útszakaszra szánják ezt a futurisztikus elektromos rollert a tervezői, amit a városi parkolótól az úti célunkig meg kell tennünk. A parkolóban kivesszük a kocsi csomagtartójából az összehajtott elektromos járművet, egy mozdulattal szétnyitjuk, és már indulhatunk is vele tovább. 


Sőt, a tervek szerint az az utolsó kilométer akár 20-40 kilométer is lehet, mert a kis járművet nagy kapacitású Lithium-polimer akkuval kívánják forgalomba hozni, melynek segítségével akár 25 km/órás tempóban képes száguldani, és ezt a sebességet 4 másodperc alatt eléri.


Még mielőtt valaki a boltba keresné az „új Vespaként” emlegetett járművet, azért bevalljuk, hogy jelenleg még nem kapható, és a tervezett áráért nálunk autót szoktunk vásárolni!


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Elektronikus biztonsági kilincs

A beléptető rendszerek talán legegyszerűbb formája. Nem szükséges hozzá se kulcs, se kártya, se vezetékezés. Elég megjegyezni a 4-6 számjegyű kódunkat, mellyel könnyedén nyithatjuk az ajtót.


Elektromos fűtés

Számos előnye miatt az elektromos fűtés egyre népszerűbb napjainkban. Cikkünkben arra keressük a választ, hogy mire érdemes ügyelni a választáskor.