Öblítőperem nélküli WC-kerámia

2017-03-21 08:54:50 | Módosítva: 2017-03-21 09:00:57

A WC-kerámia kiválasztásakor egyre nagyobb szerepet kap a tökéletes higiénia, az egyszerű tisztíthatóság, valamint a jó design.


A Geberit Csoport a Kolo, Keramag és Keramag Design márkák termékcsaládjainak tagjaként olyan egyszerűen és tökéletesen tisztán tartható WC-ket kínál, melyekről hiányzik a klasszikus öblítőperem, vagy más, nehezen hozzáférhető üreg. Ennek köszönhetően a kosznak, vízkőnek, baktériumoknak esélye sincs megbújni a perem alatt.

Emellett egyéb elvárásoknak is megfelelnek: ilyen például a lecsapódásmentesen záródó WC-ülőke és -fedél, vagy az akár 4,5 literes, víztakarékos WC-öblítés.

A szabadalmaztatott vízelosztó elemmel rendelkező innovatív öblítési technológia már kis öblítővíz-mennyiség esetén is optimális öblítést és tökéletes eredményt biztosít. Ideális választás mind magánlakások fürdőszobái, mind közforgalmú helyiségek számára, mivel megfelel a legmagasabb higiéniai követelményeknek, miközben tartósan alacsonyabb tisztítási költségek jellemzik.

A Rimfree kerámiákhoz olyan öblítési technológiát fejlesztettek ki, amelyhez a WC-csészén nem szükséges perem kialakítása ahhoz, hogy a víz elvezetése optimális, a kerámia kiöblítése pedig tökéletes legyen. Alkalmazásával kevesebb tisztítószer felhasználása szükséges, miközben az agresszív tisztítószerek teljes mértékben nélkülözhetők.
A Rimfree letisztult formájú, perem nélküli, szemet gyönyörködtető kerámiái és hozzáillő ülőkéi ovális és szögletes kivitelben egyaránt kaphatók.

A Rimfree WC-k a magas fokú higiénia tekintetében új mércét állítanak fel. Ezt olyan előnyöknek köszönhetően érik el, melyek tartósan kifizetődőek – a magánember fürdőszobájában éppúgy, mint a középületekben.

A kompromisszumoktól mentes Rimfree öblítőperem nélküli WC-kerámiák előnyei:

– könnyű tisztíthatóság,
– tökéletes higiénia,
– figyelemfelkeltő, dekoratív megjelenés,
– innovatív, szabadalommal védett vízelosztó, a WC-csésze tökéletes öblítésért,
– környezetbarát megoldás, a víz, a tisztítószer, sőt még a karbantartási idő is megtakarítható.

Főbb alkalmazási területek:

– magánlakások fürdőszobái,
– irodaházak mosdói,
– pályaudvarok,
– repülőterek,
– közigazgatási épületek,
– kórházak,
– rehabilitációs központok,
– idősotthonok,
– iskolák és egyetemek,
– ipari épületek,
– rendezvényhelyszínek,
– büntetésvégrehajtási intézetek (öblítőperem nélkül megszűnik a kábítószerek vagy más anyagok elrejtésének lehetősége),
– akadálymentes WC-helyiségek számára kerekesszékhez illeszkedő kinyúlással,
– kisebb helyiségek számára rövidebb kinyúlási hosszal.www.kolo-geberit.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Csempéhez illő fuga

Kül- és beltérben egyaránt folynak az építési ésfelújítási munkák. Ezek között talán a legnehezebb, de leglátványosabb a hidegburkolás; csempézés, járólap ragasztás. A végeredmény pedig akkor...


Fürdőkád, zuhanykabin beépítése

A fürdőszoba sok lakásban teljes értékű helyiséggé nőtte ki magát, a családi élet egyik központjává vált. Mint mindenütt, itt is szükség van időnként felújításokra, átépítésre, korszerűsítésre. A...