Velis Evo Wifis elektromos vízmelegítő

2017-04-20 06:07:41 | Módosítva: 2017-04-20 06:21:03

Meleg víz pontosan akkor, amikor szükségünk van rá! Az Ariston fejlesztése révén egyszeri alkalommal vagy heti rendszerességűre beállítva is programozhatjuk a meleg víz előállítását, amely pontosan igazodik zuhanyzási szokásainkhoz.


Smart vízmelegítés: okos kapcsolatban

Mindezt pedig távolból is megtehetjük, nem szükséges fizikai érintkezésbe kerülnünk a vízmelegítővel. Ami pedig igazán nagyszerűen hangzik, az az, hogy a meleg víz előállítására fordított energiát is csökkenthetjük, méghozzá szokásaink megfigyelése, és az arról készült részletes kimutatás által. Mindezekre támaszkodva a vízmelegítést tökéletes összhangba hozhatjuk életritmusunkkal.

Velis Ariston alkalmazás segítségével bármikor és bárhonnan beállíthatjuk, hogy meleg víz várjon, amikor hazaérünk és zuhanyozni szeretnénk, a megfelelő hőmérséklettel a kellő időben.

Az alkalmazás segítségével nyomon követhetjük energiafogyasztásunkat is, megfigyelhetjük szokásainkat, így energiát és pénzt takaríthatunk meg. Az alkalmazás konkrét javaslatokat is ad az energiatakarékos és hatékony működéshez, például a zuhanyzások gyakoriságának kiszámításával. Ezen felül még számos, hasznos és használatkönnyítő funkcióval teszi komfortossá a meleg víz előállítását és használatát.

A Velis EVO termékek kategóriájukban a legjobb energiaosztály-besorolásba tartoznak (az M méretű elektromos vízmelegítőkkel összevetve, az 812/2013. sz. európai uniós címkézési szabályozásnak megfelelően).

Smart funkciók

– Smart wifi kapcsolat távirányítással, okostelefonnal.

– Duplatartályos felépítés és gyors felfűtés: a meleg víz 50 perc alatt.

– Smart érintőképernyő Blue Tech kijelzővel, amelyről leolvasható, hogy hány zuhanyozásnyi meleg víz áll rendelkezésünkre, illetve mennyi várakozási idő szükséges a következő zuhanyozásnyi meleg víz elkészültéig.

– Naponkénti programok.

– Öntanuló CoreTech vezérlésű új elektronikus termosztát Eco Evo funkcióval, mellyel a készülék „megtanulja” a felhasználói szokásokat.

– Szupercsendes vízmelegítő funkció.


Minőség és biztonság

– ABS 2.0 biztonsági rendszer áramszünet és vízhiány esetére.

– Az EU előírásainak megfelelő (ErP).

– Titánium tartalmú zománcozott dupla tartály a hosszú élettartamért.

– Zománcbevonatú fűtőszál.

Formatervezés

– Helytakarékos, mindössze 27 cm-es mélységű.

– Rugalmasan telepíthető, mert függőleges és vízszintes helyzetben is felszerelhető a vízmelegítő.

– Ezüstmetál felületű, hogy bármilyen fürdőszoba-bútorhoz illeszkedjen.

– Modern Olasz formatervezés.

Energiamegtakarítás

Évente akár -259 kWh (becsült megtakarítás a hagyományos elektromos vízmelegítőkhöz képest. A megtakarítás a termék kapacitásától függően változhat, B osztályú termékekre vonatkozik).www.ariston.huTovábbi érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Séta a fűtés körül

Napjainkban, a sokasodó energiaszámlák világában egyre gyakrabban hallunk jobbnál jobb alternatív ötleteket, energiatudatosabb gondolkodásra ösztönözve ezáltal bennünket, "számlafizetőket"....


Intelligens világítás

Az okos házak legáltalánosabb alap funkciója az intelligens világításvezérlés, mely amellett hogy kényelmes kezelhetőséget biztosít a felhasználók számára energiatakarékossági szempontból is...