Elegáns és intelligens

2017-11-03 11:12:28 | Módosítva: 2017-11-06 11:27:58

Az Uponor Smatrix Style szobatermosztát rendkívüli pontossággal szabályozza a felületfűtési és –hűtési rendszereket, és akár 20%-kal csökkentheti az energiafogyasztást.


Az Uponor bemutatja az új, stílusos Smatrix Style szobatermosztátot beépített intelligens szenzorral, amely tökéletes pontossággal biztosítja a kívánt szobahőmérsékletet. A Smatrix Style eleganciája kiválóan illeszkedik a lakások belteréhez, a termosztát egyszerűen vezérelhető akár távolról, applikáció segítségével is! Ezen tulajdonságokat a Plus X nemzetközi díjat odaítélő szakértő zsűri is nagyra értékelte, mikor kitüntette a Smatrix Style-t a világ egyik legnagyobb márka- és termék-innovációs elismerésével.

Nincs többé nehezen olvasható kijelző és hozzávetőleges hőmérséklet! A Smatrix Stlye pontos és elegáns! A Smatrix Style design termosztát az Uponor Smatrix intelligens felületfűtési és –hűtési szabályozórendszer legújabb tagja. Folyamatosan figyelemmel kíséri a hőmérsékletet a megfelelő hőérzet kialakításának érdekében. Az ultra-érzékeny szenzorok nem csak a levegő hőmérsékletét érzékelik, hanem a sugárzó hőt is, így kivételes pontossággal szabályozható a felületfűtési és –hűtési rendszer.

A csúcskategóriás szobatermosztát fekete és fehér színben kapható. A nagyméretű és nagy felbontású ún. elektronikus papír kijelző az aktuális hőmérsékletet és működési adatokat mutatja abban az esetben is, ha a napsugarak közvetlenül érik. A Smatrix Style beüzemelése egyszerű a készülék oldalán található két gomb segítségével. Alternatív megoldásként az Uponor Smatrix központi érintőképernyős kezelőfelületéről, valamint az Uponor Smatrix app segítségével mobiltelefonról és táblagépről is vezérelhető. A termosztát idén elnyerte a nívós nemzetközi Plus X díjat is, amely a világ egyik legnagyobb márka és termékminőség innovációs elismerése. Erről a díjról ITT olvashat részletesebben.


Az Automatikus beszabályozás technológia folyamatosan figyeli a fűtési és hűtési rendszert befolyásoló tényezőket, és külön-külön szabályozza az egyes helyiségekhez szükséges energiamennyiséget. Ezzel a technológiával akár 20%-os energia-megtakarítás érhető el a hagyományos, szabályozás nélküli fűtési rendszerekhez képest.


 Smatrix Style design termosztát


Uponor Épületgépészeti Kft.
1043 Budapest, Lorántffy Zsuzsanna utca 15/B.
Telefon: (+36-1) 203-3611
E-mail: info.hungary@uponor.com
www.uponor.hu

Ajánlatkérés:
e-mail: ajanlat@uponor.com
Telefon: (+36-1) 886-4550


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Falhűtés

Most, hogy itt a jó idő, egyre többen kezdünk el gondolkodni azon, hogy a nagy kánikulában milyen módszerrel tudjuk hatékonyan hűteni az otthonunkat. Létezik vajon olyan lakás, ahol nincs...


Uponor Smatrix intelligens szobatermosztát

Gondolt már arra, hogy az energia megfelelő felhasználása mennyit számít egy háztartás fenntartásában? Az energiahatékonyság célja a lehető legnagyobb megtakarítás elérése, hiszen a legolcsóbb...