Tökéletes harmónia otthonunkban

2018-04-10 09:53:11 | Módosítva: 2018-04-10 11:32:47

Egy Marley ajtón megtalálhatunk minden zenei hangot, új lendületes stílust. Az ajtók harmonikus elemei a modern berendezésnek, ráadásul még helyet is spórolnak a lakó egyedi terveinek.


A Marley harmonika ajtók elegáns módon növelik meg a teret, és fantasztikus elrendezési lehetőségeket kínálnak, amit a hagyományos ajtószárny nyitása nem tesz lehetővé. A Marley harmonika ajtókat használhatjuk a nappalitól az irodán át a fürdőszobáig mindenütt. Növelhetjük a lakás vagy a munkahely kihasználtságát a harmonika ajtók által nyújtott jobb térkihasználással, és egyedi módon oszthatjuk fel a szobáinkat. Teljesen egyedülálló formákat, színeket és méreteket választhatunk.

A Marley több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik a harmonikaajtók tervezésében és gyártásában. Ami minden Marley harmonikaajtóban közös, az a vonzó megjelenés és a tartós mechanika tökéletes harmóniája. Ragyogó színekben kaphatók, széles választék biztosítja a tökéletes illeszkedést minden igényhez. A felhasznált anyagok kiváló minőségűek és tartósak.

Nincs padlócsúszka, csak diszkréten beépített felső csúszósín. Kiváló minőségű ütésálló műanyag és festési eljárás biztosítja a felületek könnyű tisztíthatóságát. Vonzó és megfizethető. A könnyen követhető szerelési utasítások megkönnyítik a barkácsolók dolgát, a saját kezű szerelést.

A hagyományos ajtók nyitása értékes teret vesz el helyiségéből. Egy harmonikaajtóval ez maximálisan kihasználható - szakszerű beépítés és beltéri felhasználás esetén.

A Marley harmonikaajtóira 10 év garanciát vállal. Érdemes az eredetit, a legjobb minőséget választani. 
Bővebb információ itt

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Frontcsere

Otthonunk bútorait nem néhány évre vesszük, és amennyiben ezek nem egyedileg rendelt darabokból állnak, esetenként "arculatukat" egy átgondolt frontcserével divatosabbá tehetjük.


Üvegajtók, üvegosztók

Bútorainkon az üveges ajtók adott esetekben igen dekoratív látványt nyújtanak. Láttatni engedik a belső térben elhelyezett tárgyakat, és esetenként ezeket diszkrét belső megvilágosítással este is...