Sakret gyorskötésű javítóhabarcs

2023-07-13 19:56:43 | Módosítva: 2023-07-23 20:20:16

A SAKRET SKS egy univerzális habarcs, amelynek sokoldalú felhasználhatósága a széles műszaki tartalmának köszönhető. Vízzáró tulajdonsága alkalmassá teszi szigetelő habarcsként normál-, szulfátálló tulajdonsága pedig agresszív, szennyvizes környezetben is. Három óra elteltével már terhelhető.


Ezzel a termékkel gyerekjáték a betonfelület felújítása

A SAKRET SKS termék akár szulfátok okozta korrózió és felületi sérülésekkel rendelkező betonfelületeken is tökéletesen megállja a helyét. A feldolgozást követő 48 órán belül a felület nedvesen tartása szükséges permetező módszerrel vagy nedves takarással. Az előre gyártott akna elemek építésén/ágyazásán felül bizonyítottan az aknák belső oldali szigetelésére, gyorskötésű tulajdonságának köszönhetően a mászóvasak rögzítésére is kiválóan alkalmas. Ezzel a habarccsal az akna telepítések végső munkafázisakor a fedelek beépítése, a szintező gyűrűk ragasztása is gyorsan és biztonságosan elvégezhető. Kiegészítő termékként ajánljuk a SAKRET VG05 extra finom szemszerkezetű kiöntőhabarcsot, amely alkalmas a megsüllyedt közúti csatornafedelek javítására, a fedelek és a meglévő útburkolat közötti technológiai üregek kitöltésére. Magas teherbírása biztosítja a fedelek és az útburkolat közötti megfelelő kapcsolatot. 24 óra elteltével járműforgalommal terhelhető, ezért a csatornafedél süllyedések gyorsabban hatékonyabban javíthatók. Jól szivattyúzható, kiváló tapadási tulajdonság jellemzi. Kitűnően tapad a fedél fém szerkezetéhez.Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal:
Szakács István (üzletág igazgató)
Beton- és csatornatechnológia, műtárgyvédelem


Telefon: +36-30-351-4421
E-mail: szakacs.istvan@sakret.hu
www.sakret.hu/beton-es-csatornatechnologia.html


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Betonvédelem: portalanítás, felületkezelés, festés

A beton tartós és megbízható védelmet biztosít egy felületnek. Semmisemörökéletű azonban, így a betonpadló is egy idő után porlik, törik, emiatt nehezen tisztíthatóvá válik. Ennek okai részben...


Betonfelületek sérüléseinek javítása

A beton elemek és burkolatok jelentős része régen beépített anyag, amelyeken az időjárás és más behatások miatt repedések, sőt mélyrehatóbb hibák keletkeznek. A károsító hatások miatt állaguk...