Norvég kandallóbetétek és fűtőpanelek

2023-11-15 14:17:56 | Módosítva: 2023-11-15 15:31:39

A tűztér vagy más néven a kandallóbetét a kandalló lelke, mely a fűtésért és a hatékonyságért felel. Az esztétikai kialakításon túl, a jó kandalló fontos ismérve a megfelelő tűztér. Ezért ajánljuk olvasóink figyelmébe a norvég JOTUL öntöttvas kandallóbetétek széles választékát. Elektromos fűtésre pedig kiváló alternatíva lehet a szintén norvég NOBO fűtőpanelek valamelyike.

A JOTUL kandallók

A tűz hangulata mellett rendkívül nagy teljesítménnyel rendelkeznek, így akár az égész ház fűtését is megoldhatják. A 170 éves tapasztalattal rendelkező gyár a legmagasabb minőségű öntöttvas kandallókat készíti klasszikus és modern formákban, ötvözve a legfejlettebb JOTUL CB „kétszeres égetési” technológiával. A különleges kialakításnak köszönhetően akár egész éjszakán át meleg biztosítható egyszeri tűzrakással. A JOTUL termékek között megtalálhatók a szabadon álló kályhák széles választéka is, mely tökéletes választás, ha kis hely áll rendelkezésre.

www.jotul.hu

info@jotul.hu

 

Elektromos fűtőpanel
Kiváló alternatíva lehet akár egyetlen helyiség, vagy akár egy többszintes, többlakásos ház fűtéséről is legyen szó. A norvég NOBO fűtőpaneljeinek kedvező ára, alacsony beruházási költséget tesz lehetővé, mely kimagasló műszaki minőséggel párosul. A fűtőpanelben egy speciális formátumú kerámia fűtőbetét (mely nem izzik, így élettartama szinte korlátlan) biztosítja a hatékony energiafelhasználást, melyet elektronikus termosztát vezérel. A panel alsó nyílásain beáramló hideg levegőt a fűtőbetét felmelegíti, majd a frontlapon vagy a rejtett hátsó légkivezető rácson kivezeti. Nem fújja, hanem áramoltatja, mivel nincs benne ventilátor, így a teljes szoba légterét egyenletesen megmozgatja és felmelegíti. A technológia teljesen hangtalan.

A NOBO fűtőpanelje gazdaságosság tekintetében versenyre kel bármely fűtőberendezéssel, hiszen hatékony üzemeltetéssel, a kedvező beruházási költsége és karbantartás mentessége hosszú időn keresztül jelentős előnyt biztosít felújítás vagy új építkezés esetén is. A termosztát vezérlésnek köszönhetően pontosan be tudjuk állítani a szobák hőfokát. Az egyedi termosztátok programozással vagy a legmodernebb internet alapú távvezérléssel is bővíthetők. A programozással (akár okostelefonról) a lakásunk vagy házunk fűtését az életvitelünkhöz igazíthatjuk, így jelentős energiamegtakarítást érhetünk el.

A NOBO honlapján mindössze néhány adat megadása után megtudhatjuk, hogy a kiválasztott helyiségek komfortos kifűtéséhez mekkora teljesítményű NOBO fűtőpanelre van szükség.


www.nobo.hu

info@nobo.hu


 

Bemutatóterem és részletes tanácsadás:
MANI Magyar-Norvég Kft.
1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 81.
Telefon: (+36-1) 363-3058


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Kell-e kémény?

Az új házat építtetők gyakran vallják, hogy akorszerű fűtőberendezések mellé már felesleges kéményt építeni, hiszen pl. hőszivattyús, infrás fűtés mellé felesleges. Csak a helyet foglalja el...


Elektromos fűtési megoldások fürdőszobákba

Az ősz beköszöntével, fokozatosan csökken a hőmérséklet mind kint, mind pedig az otthonunkban. Az addig megszokott kellemes meleget, fűtés és szellőztetés hiányában felváltja az egyre hűvösödő...