Helytakarékos megoldás

A kandalló és a kémény egy igazi rendszermegoldást kíván

2023-11-15 15:18:00 | Módosítva: 2023-11-15 17:00:20

A Schiedel KINGFIRE egyik különlegessége abban rejlik, hogy a fatüzelésű kandalló közvetlenül egy hozzá méretezett kéménnyel folytatódik, így nincs szükség további hely elvételére az értékes térből.


Égéshez szükséges levegő biztosítása

Az új építésű, szinte teljesen leszigetelt épületekben zárt égésterű tüzelőberendezésekre van szükség, melyek az égéshez szükséges levegőt az épületen kívülről nyerik.

A KINGFIRE kandallórendszer a legszigorúbb környezetvédelmi- és biztonsági előírásoknak is megfelel. Az égési levegő a Schiedel ABSOLUT kémény Termo légkürtőjén keresztül a szabadból érkezik. 


5 alapmodell - számtalan egyedi befejezés

A modern megjelenésnek és a felhasznált anyagoknak köszönhetően a KINGFIRE kandalló minden lakótérbe beépíthető.


A helyiség közepén térelválasztóként, egy falba beépítve, sarokbeépítésként, vagy helytakarékosan a lépcsőfeljáró alatt elhelyezve: a kompakt KINGFIRE kandallórendszerrel Ön is megalkothat egy egyedi igényeinek is megfelelő belsőépítészeti remekművet.


A KINGFIRE rendszerek további nagy előnye, hogy a külső burkolat a lakótér stílusának megfelelően alakítható. Lehet szó akár kerámia vagy kőburkolatról, mint pl. a gránit, márvány vagy egyszerű fehér vakolat, a sokféle megjelenésnek nincs határa. Minden elkészült kandalló végül egyedi lesz. 

További információk és a Kingfire kandalló modellvariációk.

 Energiahatékony és független fűtés

Egy fatüzelésű kandallóval nem csupán a lakótér hőmérséklete lesz melegebb! A Kingfire kandalló lehetővé teszi azt is, hogy egy energiahatékony és hálózatos energiától független fűtési mód is legyen a házban.


Red Dot Award díjas termék

A Schiedel Kingfire Kanto 2023-ban Red Dot Award elismerést szerzett két különböző kategóriában.

reddot winner 2023: Product Design

reddot winner 2023: best innovative product

 

 Kémények, kandallók és szellőztető megoldások az életünkhöz tervezve

A Schiedel a Standard Industries tagjaként vezető szerepet tölt be a füstgázelvezető- és szellőztető rendszerek, valamint az integrált kandallók fejlesztésében. Olyan igényes formatervezésű termékeket alkotunk, melyek emelik az épületek nyújtotta komfortérzetet.

Több mint 75 éves piaci tapasztalattal rendelkezünk, tartós és igényes komplett rendszerekkel, intelligens szerelési megoldásokkal és ügyfél specifikus szolgáltatásokkal állunk rendelkezésre.

 Schiedel Kéménygyár Kft

8200 Veszprém Kistó utca 12.

www.schiedel.hu

 

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

A kéménytechnika alapkövetelménye

Magyarországon nagyon sok a rossz kémény, mivel évtizedeken át nemigen foglalkoztak a karbantartásukkal, felújításukkal, valamint a korszerű gáztüzelés elterjedésével nem járt együtt a kémények...


Kémények a kéményseprő szemszögéből

A fűtési szezonon kívül is gyakran riasztják a tűzoltókat a mérgező gázok miatt, ahol nyílt lánggal működő vízmelegítőt használnak, ott a rossz, elavult, nem karbantartott, esetleg engedély...