Így marad a kosz az ajtón kívül

2023-12-14 21:18:41 | Módosítva: 2023-12-14 21:24:54

Fordult már elő Önnel is, hogy lábat törölt egy ajtó előtt, majd vissza kellett igazítania a lábtörlőt, ami a szokásos használattól is elcsúszott a helyéről? Ráadásul mindezt akár naponta többször? Vagy történt már olyan, hogy bár lábat törölt belépéskor, mégis behordta a koszt a lakásba? Az elcsúszott, csálé lábtörlőnek és a behordott sárdaraboknak egyetlen igényes házban sincs keresnivalójuk! Felejtse el a hagyományos, rövid időn belül kopottas hatást keltő lábtörlőket, és építsen be ACO lábtörlő rendszert a gyönyörű és egyben funkcionális bejáratért!


Tartós és látványos megoldás bejárati ajtókhoz

Az első benyomás döntő – egy ház bejárata úgy hat, mint egy névjegykártya. Ezért a gondozott és jól kialakított bejárathoz hozzá tartozik a hatékony lábtörlőrendszer. Ezen a területen nyújt Önnek professzionális megoldást az ACO kül- és beltéri rendszere, egyszerre kínálva széles választékot, funkcionalitást és esztétikát. A kültéri és a beltéri lábtörlő egyidejű használatával valóban az ajtón kívül marad a kosz: a nedvességet és a durva szennyeződéseket a kültéri lábtörlő veszi fel, míg a port és a finom szennyeződéseket a beltéri lábtörlő távolítja el. Így tiszta marad a bejárat és a padlóburkolatát is megkíméli.


Lábtörlő a burkolatba építve?

Igen! Hatékonyabb a lábtörlés, ha a lábtörlő nem csúszkál el használat közben. A beépített lábtörlőrendszer mindig stabilan fekszik a keretében, és mivel a burkolat szintjén van beágyazva, ezért a küszöb nélküli, akadálymentes bejárat is könnyen kiépíthető a segítségével. Alacsony kialakításával a beépített lábtörlő tökéletesen illeszkedik bejárata burkolatához.


Kültéri és beltéri lábtörlőrendszerek

A kültéri lábtörlő megvédi a bejárat külső részét, a finom szennyeződések megszüntetésére pedig tökéletes kiegészítő a beltéri lábtörlő. A beltéri rendszer beépítési magassága igen csekély, mindössze 12 mm. Így a legtöbb padlóburkolattal egy szintbe hozható, azaz nem szükséges lesüllyeszteni. Mindezeken felül összhangban van a különböző stílusú burkolatokkal. Anyagválasztástól függetlenül jó súrlódási képességgel bíró felülete tökéletesen eltávolítja a szennyeződés maradékát is, ami nem kerül be a lakásba.Tiszta bejáratok az intézményeknél is

Az ACO lábtörlők már évtizedek óta tökéletes megoldást kínálnak iskolák, óvodák, éttermek és irodaházak bejáratánál is. Nagyobb bejáratok, illetve erősebb forgalmat lebonyolító épületek esetében úgynevezett többszörös telepítéssel biztosítható a hatékonyabb tisztítás, amelynek köszönhetően az előtér mindig igényesen gondozott marad.


Bővebb információért keresse fel weboldalunkat: aco.hu/labtorlok


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

A cikk eredeti változata az alábbi címen olvasható az Ezermesteren:
https://ezermester.hu/cikk-10129/igy_marad_a_kosz_az_ajton_kivul