AMPShare Powered by Bosch

2023-12-27 10:11:52 | Módosítva: 2024-01-04 09:43:08

A Bosch, a Fein és a Rothenberger elindította az AMPShare akkumulátor közösséget. A szakembereknek szánt akkurendszer több mint 25 márkára kiterjed. A 18 V-os akkumulátor rendszer már most több mint 200 szerszámmal kompatibilis különböző gyártóktól, és 300 kompatibilis szerszám érkezése tervezett 2023 végéig, beleértve 50 új Bosch Professional szerszámot is. Idő-, pénz- és helytakarékos megoldás az egy akkumulátorral és töltővel végzett munka. Ez még szélesebb felhasználási lehetőségeket és további rugalmasságot biztosít a szakemberek számára.


AMPShare – powered by Bosch Professional: számos márka, számos szerszám és egyetlen akkurendszer. Az AMPShare az alapítók és tagok közös jövőképe, céljuk, hogy a szakemberek számára a legjobb és legszélesebb körű 18 V-os rendszert kínálják teljes kompatibilitással különböző márkák, felhasználási módok és országok között. A szakemberek már most több mint 200 szerszámot tudnak használni a résztvevő márkáktól, azonos 18 V-os akkumulátorral. Ráadásul a közösség megalapításával az akkurendszer folyamatos növekedése várható mind márkák, mind termékek terén. Szélesebb körű felhasználást kínál, mint eddig valaha, lefedve szinte minden felhasználási lehetőséget – mindössze egy AMPShare akkuval. Így a felhasználók pénzt, helyet és időt spórolhatnak, és hozzájárulnak a fenntarthatósághoz, mivel kevesebb akkura és töltőre lesz szükségük.


AMPShare: minden eddiginél nagyobb rugalmasság

„Az AMPShare-nek köszönhetően, az akkumulátoros építkezési terület valósággá válhat a szakemberek számára. A munka könnyebb lesz, rugalmasabb és hatékonyabb” – mondja Henk Becker, a Bosch PowerTools elnöke. „A résztvevő márkák közösséget alkotva, minden teljesítményüket ötvözve, előre törnek a közös jövőképünk felé, egy univerzális akkurendszer felé, egy akkumulátor megosztása révén.” A legnagyobb előnye a felhasználóknak, hogy az eddig több mint 80 millió, 2008 óta vásárolt Bosch Professional akkumulátor is kompatibilis marad a termékekkel. Az akkuk továbbra is használhatók minden Bosch Professional szerszámhoz – és a jövőben minden AMPShare közösségben lévő szerszámmal is, – hiszen a vezető Bosch akku technológia az alapja a rendszernek.


Dr. Christoph Weiss, a Fein vezérigazgatója szerint, a közösség alapítása egy mérföldkövet jelent a Bosch Professionallel való együttműködésben: „2016-ban, közösen fejlesztettük a Starlock rendszert az univerzális szerszám befogásra multi szerszámgépeknél. Az AMPShare közösség megalapításával, megerősítjük ezt a döntésünket, és támogatjuk a közös jövőképet, hogy egy napon minden szerszám működtethető legyen egyetlen akkuval, gyártótól függetlenül. Továbbá a Multimaster szerszámoknál, alkalmazni fogjuk a teljes 18 V-os portfoliót a Fein-nél az AMPShare felületével, hogy megkönnyítsük a vásárlóink mindennapjait”.

Dr. Christian Heine, a Rothenberger vezérigazgatója nyilatkozta: „Hiszünk a rendszerszintű megoldásokban és az akkus építkezési területek megvalósulásában. Az AMPShare akkurendszer hosszú távú céljai mindkettőt magukba foglalják! Így úgy döntöttünk, hogy minden akkus termékünk az AMPShare rendszerhez csatlakozik majd.”


Szélesebb körű szakértelem és felhasználási lehetőségek, mint eddig valaha

Az AMPShare közösség tagjaihoz tartozik:

– Fischer, rögzítéstechnológiában piacvezető szereplő.
– AAT Alber Antriebstechnik GmbH. elektromos lépcsőlift rendszerek gyártója.
– Bepo, specialista ablakfelújítások, szerelési munkák területén, termékei nélkülözhetetlen kellékek asztalosok, burkolók, fémipari és egyéb szakmunkások számára.
– Förch, a kereskedelem és az ipar számára készült termékek egyik vezető németországi beszállítója.
– Honsel, szakértő szegecselő és rögzítési megoldásokban.
– Kolektor, szakértője a multi-funkcionális akkus permetezőknek.
– Kummert, vezető gyártója a csatornavizsgáló rendszereknek.
– Leister, vezető a műanyaghegesztésben és hőmegmunkáló megoldásokban.
– Mato, szakértő a kenőanyagokban.
– Signode, Orgapack és Strapex, szállítási- és csomagolási szakértők, csomagolószerszámokkal.
– PerfectPro, építőipari rádiók vezető gyártója.
– Rexroth, specialista hajtás- és vezérlési technológiákban.
– Továbbá a Medmix tervezi, hogy átalakítja az MK sorozatot, méghozzá a Cox sorozathoz, AmpShare felülethez.

„300 szerszám, több mint 25 márka, egy akku: ez év végére több mint 300 kompatibilis, az AMPShare közösséghez tartozó szerszámot kínálunk beleértve 50 új 18 V-os Bosch Professional szerszámot, amelyen keresztül tovább bővítjük a saját portfoliónkat” – mondta Henk Becker.

Legjobb rendszer teljesítmény: vezető akkumulátor technológia az innovatív márkáknak

A Bosch akkumulátor technológia, amely az AMPShare akkuk alapjául szolgál, a felhasználóknak egyéb előnyöket is kínál. Ezen előnyök közé tartozik a teljes kompatibilitás minden Bosch Professional 18 V-os termékkel, ami 2008 óta került piacra, beleértve az erőteljes Biturbo sorozatot – az egyedi CoolPack akku technológiával a hosszú üzemidőkhöz és élettartamhoz, a magas teljesítményű ProCore 18 V akkukat, melyek a legerőteljesebb akkumulátorok a Bosch-tól az innovatív cella technológiának köszönhetően, és a leggyorsabb töltési idővel rendelkeznek a piacon. Például, a ProCore 18 V 4.0 Ah akku mindössze kilenc perc alatt tölt fel 50%-ra.


További információk az AMPShare rendszerről az alábbi oldalon találhatók: https://www.ampshare.com/hu/hu/További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Papírhulladékot elektromossággá alakító bio-akkumulátor

A Sony bemutatatta a papírhulladékot hasznosító akkumulátora prototípusát.


Milyen és mekkora akkumulátort?

Évről évre növekszik az igény akönnyű és nagyteljesítményű elektromos csónakmotorok és akkumulátorok iránt. Azakkumulátorok ára és tömege atárolóképességük (Ah) nagyságával növekszik. Ha a...