Keskeny előszobák

2024-02-01 13:20:25 | Módosítva: 2024-02-01 13:23:24

Persze az előszobák – kevés kivételtől eltekintve – mindig keskenyek. Ott, ahol az alapterület korlátozott, ott mindig igyekszik a tervező és a lakberendező a „hasznosabb” tér területét növelni, és ennek gyakran az előszoba esik áldozatául.

A feladat tehát az, hogy a szűk méretből hozzuk ki a maximumot

Bizonyos bútordarabokra mindenképpen szükség van az előszobában, mert kell valahová tennünk az utcai cipőt, a kabátot, az esernyőt. Szekrény, tároló, tükör, világítás mindenképpen szükséges. De az is fontos, hogy mindezek mellett azért el lehessen menni – esetleg két embernek is –, a cipőhúzáshoz le lehessen ülni, és fésülködéskor ne verjük be a könyökünket. Képes összeállításunkban a keskeny előszobák elfogadható kialakításához, berendezéséhez kívánunk ötleteket adni.
További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Hálóhely elszeparáltan

Sok oka lehet annak, amikor nincs külön hálószoba a lakásban. De aludni akkor is kell, és a nyugodt alváshoz szükség van egy kényelmes, meghitt helyre. Ilyen esetekben legtöbbször az...


Kis lakások berendezése

Minden ember arra törekszik, hogy magának és talán a leendő családjának is lakhatóságot szerezzen. E törekvést azonban az anyagi lehetőségek elég szűk keretek közé szorítják. Így azután a kis...