Kerékpárt a falra

2024-04-12 21:57:11 | Módosítva: 2024-04-12 22:01:06

Féltett kincsünk lett a kerékpár. Azért is, mert egyre nagyobb értéket képviselnek, az elektromos kerékpárok meg különösen. Nem ritkák a milliós biciklik, így érthető, hogy fokozott biztonságban szeretnénk tartani őket.


Aki teheti, garázsban vagy közös tárolóban helyezi el, mások pincében, padláson keresnek helyet neki. Sokan felviszik lakásuk erkélyére, de olyat is látunk, aki a hálószobájában tudja biztonságban kedvenc biciklijét. Persze mindenütt egy kicsit útban is van, ezért igyekszünk úgy elhelyezni, hogy a legkisebb mértékben legyen zavaró. Általában a falon vagy néha a mennyezeten kínálkozik alkalmas hely, hogy még közlekedni is lehessen mellette, esetleg az autóval is be lehessen állni a garázsba. Akasztó, függesztő elemek tucatjait fejlesztették erre ki gyártók és ügyes kezű barkácsolók is. Képes összeállításunkban a Pinteres segítségével erre mutatunk példákat, melyek között talán olvasóink is megtalálják a számukra legszimpatikusabbat.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Rögzítéstechnika

A szakemberek általában jól ismerik a különféle vezetékek felerősítését megkönnyítő rögzítéstechnikai rendszerelemeket. A különféle gyártók ezen elemeinek választéka elég bőséges és mindegyik...


Kerékpáros szabályok

A nyár és a remélhetőleg hosszú ősz is a kerékpárosok szezonja. A biztonságos kerékpáros közlekedés érdekében több mindenben módosították a KRESZ szabályait, amit érdemes kiegészíteni néhány...