A hatékony hőszigetelés, jó beruházás

2024-06-03 11:43:51 | Módosítva: 2024-06-03 11:47:13

A szigetelés olyan beruházás, amelynek költségei rövid időn belül megtérülnek. Nemcsak a komfort érzetet növeli, hanem jelentős energia-megtakarítást is eredményez, hozzájárulva az energiaköltségek csökkentéséhez és a környezet megkíméléséhez is.


Gondoljunk a gyermekeinkre!

Cégünk által használt ásványgyapotnak és poliuretán haboknak magasabb a hőszigetelő értéke az átlagos szigetelő anyagoknál. A befúvásos és szórt technológiák lehetővé teszik a nehezen hozzá férhető helyeken is a rés és hőhídmentes szigetelést. Az alkalmazási folyamat során a szigetelő anyagokat tapasztalt szakembernek kell felvinnie, aki megfelelően ismeri a szigetelőanyag tulajdonságait és alkalmazási módjait, illetve figyelembe veszi az épület adottságait, a szigetelőanyagokat és az alkalmazási körülményeket is. Fontos a megfelelő mennyiségű és minőségű szigetelőanyag felvitele, a hőhidak kialakulásának elkerülése és a kívánt szigetelési érték elérése érdekében.


HR Isowool üveggyapot szigetelés


Nyitott cellás PUR hab


Zárt cellás PUR hab

Személyre szabott szigetelési ajánlatunkat az Ön igényeinek ismeretében készítjük el párnapon belül.  Keressen minket és használja ki a hamarosan induló energetikai támogatásokat.

Tartozzon Ön is a környezettudatosan gondolkodók csoportjába!

+36-30-902-3857
(+36-69) 510-121
www.pluimers.hu


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Hőszigetelés új építésnél

Új építésnél ajánlott egy kifejezetten jó páraáteresztésű (open) homlokzati hőszigetelő rendszert alkalmazni, mert ez hatékonyan segíti a falakban lévő építési nedvesség távozását. A fokozottan...


Gipszkarton falak hangszigetelése

Otthonunk helyiségeinek kialakításához sokszor a leggazdaságosabb – és gyakran az egyetlen – beépíthető megoldás a gipszkarton szerkezetből készült fal, amelyet a zavaró zajok kiszűrése...