Brico Store áruház Budakalászon

brico_01.jpg (17966 bytes)Az Ezermesterben sokszor hivatkozunk arra, hogy a leírt ötletek megvalósításához az alapanyagokat legpraktikusabban a barkácsáruházakban lehet megvásárolni. Nem csak a "mindent egy helyen" elv okán, hanem azért is mert a polcokon látható, kézbe vehető hatalmas áruválaszték segítségével megtalálhatjuk a legmegfelelőbb választást, de sokszor számtalan új ötletet is ad az éppen megpillantott eszköz, szerszám.
A fentiek miatt is számolunk be örömmel arról, hogy újabb barkácsáruház nyílt meg szeptember 1-én. Ezúttal a Bricostore lánc harmadik áruházát adták át Budakalászon, a 11-es számú műút mentén, a Cora áruház mellett. 8500 m2-es eladóterével bizony tekintélyt parancsol még a barkácsáruházak között is. A 4800 m2-es eladótérben a szerszámoktól a lakberendezési cikkekig minden megtalálható, ami az ezermestert érdekli. Ezt a fő eladóteret külön pavilonba helyezett építőanyag osztály, valamint üvegház és faiskola egészíti ki. Nagyon praktikus, hogy az építőanyag pavilonba gépkocsival is be lehet menni, sőt a megvásárolt áru hazaszállításához utánfutó is kapható kölcsönbe.
Tetszettek a Bricostore szolgáltatásai. Hogy csak néhányat említsünk, ami az ezermestereket is érintheti; lapszabászat a faanyag osztályon, kulcsmásolás, méretre szabás és szegés a függönyanyagokhoz, gépkölcsönzés, vagy a már említett ingyenes(!) utánfutó kölcsönzés.
Ajánljuk tehát olvasóink figyelmébe a legújabb barkácsáruházat. Reméljük lapunknak is sikerül jó kapcsolatot kialakítani a Bricostore-ral, s az ott látható áruk bemutatásával újabb ötleteket adni a barkácsolóknak.

brico_02.jpg (15770 bytes)

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: Brico Store

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

CO vészjelzés nyáron? IGEN

Legtöbben kizárólag a fűtési szezonban számolnak a szén-monoxid mérgezés kockázatával, pedig tapasztalataink alapján a CO mérgezés afűtési szezonon kívül is előfordul, és nagyon is valós...


Bakonytherm® kémények szellőzőkürtővel

Az évszázadokon át használt fakeretes nyílászárók légrésein a kályha, kandalló vagy később a gázkészülék égéséhez szükséges levegő akadálytalanul áramolhatott be a lakótérbe. A fokozott...