Hangulatos lakóterekhez

ABTCO díszítőlécek

Ahány ház, annyi szokás. Mindenki úgy igyekszik kialakítani az otthonát, hogy az ne csak kényelmes, hanem szép is legyen. Ám körülményeinkkel együtt változik az ízlésünk is, így a sima falfelületek, jellegtelen burkolatok helyett manapság a mozgalmasabb összhatású lakóterek a kedveltek. Ezek kialakításához pedig a korszerűbb díszítőanyagok illenek igazán.

Ezek közül az ABTCO anyagok kiemelkedően igényes minőségükkel, bő választékukkal és gyors, különösebb szakértelmet nem igénylő felrakásukkal tűnnek ki. E díszítőlécekkel, kevés munkával igazán dekoratív összhatású lakótereket alakíthatunk ki, mégpedig a magunk elképzelései szerint.
Az ABTCO díszítőlécek előnyei kézzelfoghatók: könnyűek, bárhová, bármilyen anyagra felragaszthatók, pontosan méretre szabhatók, jól illeszthetők, igényesen mintázott és nyomásálló a felületük, rugalmasak, tehát jól követik a felületek esetleges hullámosságát. A díszítőlécek kreatív alkalmazásához ötletadóként íme néhány szobabelső.
Az ilyen jellegű faldíszítéseknél a mennyezet és az oldalfalak alkotta sarkoknál nem kell bíbelődni a lécek gérbevágásával sem, ha gyári sarokelemeket használunk. A fehér alapszínű léceket diszperziós festékkel át is festhetjük. A lábazati elemek találkozása a külső és belső sarkokban is hasonló módon megoldott. A különféle kazettás díszítmények kialakításához pedig a léceket csak gérbe kell vágnunk.
A léceket könnyen felragaszthatjuk tapétára, vagy festett falra is. Ha színezett szilikonos tömítőmasszát használunk, akkor ezzel az esetleges réseket és illesztési pontatlanságokat is eltüntethetjük. A léceket pedig a fal felújításakor könnyen visszabonthatjuk, majd újból a helyükre ragaszthatjuk.
Az igényes kivitelű dekorléceket a Technogen Kanadai-Magyar Kft. Budapest, Bajáki Ferenc utca 27. sz. alatti bemutatótermében (tel./fax: 277-4722, 420-4480) és további 30 partnerénél lehet beszerezni.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: díszítőléc

A cikk eredeti változata az alábbi címen olvasható az Ezermesteren:
https://ezermester.hu/cikk-2128/ABTCO_diszitolecek