Menjen biztosra!

A Négy Ász mindig nyer

Napjainkban sportcsatornák esti műsorait rendre póker bajnokságok kártyapartijai töltik meg. Az egyik legelterjedtebb pókerjáték típus a Texas Hold'em szabályrendszer szerint bonyolítják a versenyt, ahol a játékosoknak két saját lapból és öt közös lapból kell a legmagasabb értékű lapkombinációt összeállítaniuk.

A játék szépsége és érdekessége az, hogy nem mindig a legjobb lapokkal rendelkező játékos nyer. Szúrós tekintet és rezzenéstelen arc szükséges ahhoz, hogy az ellenféllel elhitessük; nekünk két sokkal jobb lap van a kezünkben. Ennek nem egy esetben nagy mennyiségű zsetonnal és professzionális blöffel adunk hangsúlyt. Ha sikerül "megrémíteni" az ellenfelet akkor az eldobja a lapjait, ha nem, mi kerülhetünk szorult helyzetbe.
Az építőipar a mi hitvallásunk szerint nem lehet a hazardőrök játéka.
Nem lehet egy családnak otthont adó ház alapja egy-két gyors "blöff", vagy egy jól sikerült "All in", egy lapra téve fel mindent, hátha bejön. Senki sem szereti azokat a kivitelezőket, akik lyukat beszélve a hasba, akarják eladni a nem megfelelően és nem megfelelő anyagokkal elvégzett munkát.
Más a helyzet olyankor, amikor a jól megválasztott anyagok és a professzionális munka az épület alapja. Ilyenkor nem beszélhetünk rizikóról, legalább Négy Ász van a kezünkben, amivel biztosra megyünk!
A Weber-terranova a folyamatos megújulás, a burkolói igények egyre jobb megismerésének, a megrendelők egyre jobb kiszolgálásának, a kereskedők könnyebb készletgazdálkodásának a híve. Ezen küldetésünk során, most a hidegburkolási megoldások rendszerét helyeztük 4 új alapkőre.
Igyekeztünk megtalálni azokat a termékösszefüggéseket, amelyek igazán kényelmessé teszik termékeink felhasználóinak, vásárlóinak és forgalmazóinak mindennapjait. Elengedhetetlen fejlesztéseinknek köszönhetően, megvalósítottunk egy olyan hidegburkolási termékbázist, melyet a Négy Ász fémjelez: a kör ász, a treff ász, a káró ász és a pikk ász.

weber.niv 630 kőr kőr
Aljzatkiegyenlítő hidegburkolatok és melegburkolatok alá

A termék ideális önterülő kiegyenlítő rétege minden olyan padlófelületnek, amely 3-15 mm-es vastagságban igényel repedésmentesen száradó, a fogadószerkezethez megbízhatóan tapadó, könnyen bedolgozható aljzatkiegyenlítő anyagot.
Felhasználási területei: padlóra, beltérben, padlófűtésre, olyan kültéri fedett helyekre, ahol nincs szükség a víz elvezetésére szolgáló lejtésre.

weber.col 631 treff treff
Csemperagasztó porózus lapokhoz

Ezt a terméket kifejezetten a nem fagyálló, közepes méretű, porózus csempelapokhoz fejlesztettük ki. Időtlen tapadást biztosít: falra és padlóra; beltérben és fedett kültérben; cement és mész-cementkötésű felületre; betonra és esztrichre.
Fontosabb tulajdonságai: fagyálló, jól kenhető, megbízható minőségű, szárazon szerelt falszerkezetekhez (pl. gipszkarton) is használható.

weber.col 632 káró káro
Csemperagasztó fűtött felületekre

A piacon megtalálható egyik legjobb megoldás, ha olyan csemperagasztóra van szükségünk, ami alkalmas falra és padlóra, beltérben és kültérben, elektromos és vizes padló-, és falfűtésekhez, mind hagyományos mész-cement, cementkötésű felületekhez, mind szárazon szerelt építőelemekhez.
Fontos tulajdonságai: fagyálló, profi minőségű, minden lapmérethez ajánlott, hosszú nyitott idővel dolgozható vele.

weber.col 633 pikk pikk
Csemperagasztó teraszokra és fürdőszobákra

Mint a megnevezése is mutatja, a terméket kifejezetten magas igénybevételre terveztük, ahol a hőmérséklet ingadozása, a fagy és vízállóság nem jelent akadályt. Fehér színben gyártjuk, ami alkalmassá teszi mind a vékony áttetsző kőburkolatok, mind a szintén áttetsző üvegmozaik burkolásához, ahol a szürke ragasztó mattíthatja a burkolat felületét.
Fontosabb tulajdonságok: alkalmas porózus és greslapokkal való burkoláshoz beltérben, kültérben, minden lapmérettel, minden cement és gipszkötésű felületen. Kifejezetten alkalmas meglévő burkolatokra és fürdőszobai vízszigetelésekre.

Gébert Zoltán
Termékmenedzser
Saint-Gobain Weber Terranova Kft.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

A cikk eredeti változata az alábbi címen olvasható az Ezermesteren:
https://ezermester.hu/cikk-2413/A_Negy_asz_mindig_nyer