Hatékony megoldások a falak penészedésének megszüntetésére és a faanyagok kezelésére

Napjainkban egyre több gondot okoz a lakásokban, házakban megjelenő penészgomba és salétromkivirágzás. A penészgombák, valamint a salétrom allergiát, asztmát okozhatnak, mindamellett, hogy csúnya foltjaikkal elszínezik a falat, és kellemetlen szagot árasztanak.

A DAMISOL Kft. - nagy piaci hiányt pótolva - német licence alapján olyan termékek gyártását kezdte meg már több mint 10 éve, amelyek segítségével egyszerűen megszüntethetők ezek a problémák.
Penészölésre és penészgátlásra kiválóak az alábbi termékeink:
SCHIMMEL STOP - azonnal ható penészölő, amely megöli és elszínteleníti a foltokat
SAVABOR W - penészes, algás, mohás felületek mélyhatású, tartós védelmére, és a penész-, alga-, mohafertőzés megszüntetésére használható készítmény. Kiváló a palatetők, térburkoló kövek között megjelenő mohatelepek elpusztítására.
CHEMOCID - egyedülállóan hosszú hatású készítmény, amely légáteresztő falfestékekhez, mészhez, tapétaragasztóhoz, fugázóanyagokhoz keverve, vagy önmagában alkalmazva hosszútávon gátolja a penész megjelenését. Nem mérgező!!
SALÉTROMKIVIRÁGZÁS ELTÁVOLÍTÓ - Ez a készítmény megszünteti különböző helyeken - falakon, téglákon, dísztéglákon - megjelenő salétromkivirágzást, és meggátolja annak újbóli megjelenését. Építkezésnél különösen fontos a vakolás előtt a vizes téglákból a salétrom eltávolítása.

Faanyagvédelem felső fokon

A DAMISOL Kft. a SAVABOR HOLZ nevű készítménnyel olyan nem mérgező faanyagkezelő szerrel jelent meg a piacon, amely alkalmas a penész és farontó gombák, farontó rovarok elleni megelőző és megszüntető védelemre és égéskésleltetésre is.
A szer a megmunkált vagy kéreg- és háncsmentes - egyéb szerrel nem kezelt - portól és szennyeződéstől megtisztított faanyagok felületére vihető fel ecsettel, permetezővel vagy merítéssel. Használható külső és belső térben egyaránt, ott, ahol a faanyag nem érintkezik tartósan vízzel. A SAVABOR HOLZ a felületen nem filmet képez, hanem a fa sejtjei közé - kb. 4 mm mélyre - hatolva fejti ki védő hatását. Hígítás nélkül használható.
Dózisa megelőző kezelésnél - 150 gr/m2 (két-háromszori ecsetfelhordással), a gomba és rovar által károsodott faanyagoknál 900 gr/m2. A száradási idő 24 óra, legalább 20 °C-on. A szer 18 %-nál magasabb nedvességtartalmú faanyag kezelésére nem ajánlott!

Ladányi Péterné
ügyvezető igazgató
DAMISOL KFT.

Termékeink kaphatók a festék- és vegyi áru boltokban, a BRICOSTORE áruházakban, valamint a gyártónál.

Gyártó: DAMISOL KFT.
2730 Albertirsa, Irsay Károly u. 1.
Telefon/fax: (06-53) 370-670
www.damisol.hu
e-mail: damisol@t-online.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

A beteg lakás

Életünk jelentős részét otthon, és munkahelyünkön töltjük. Amunkahelyünkön levő körülményekre az esetek többségében nemsokráhatásunk van, ám hogy otthon egészséges körülmények között lehessünk,...


Szellőztetés

Az elhasználódott, rossz levegő nem csak különböző testi panaszokat okozhat, hanem az épületben, az otthonunkban is kárt tehet. Ha nem szellőztetünk elég gyakran, akkor a belső levegő egy idő...