A Geberit újdonságai segítenek ebben Önnek!

Szeretne egy igazán szép, tágas, komfortos fürdőszobát?

A cég 1874-es megalapítása óta a Geberit név a szaniter szereléstechnika piacán egyet jelent a minőséggel, az esztétikával és a magas szintű műszaki megoldásokkal. Ez az a szakismeret, melyet a már jelenleg is első osztályú Geberit termékek folyamatos fejlesztése során naponta alkalmazunk.

Egyedi nyomólapok - Sigma50

Alakítsa a legapróbb részletekig saját igényei szerint fürdőszobáját. A Geberit új nyomólap választéka ezt lehetővé teszi. Mindegyik termékcsalád különböző stílusban (kerek vagy szögletes formák), öblítési rendszerrel (öblítés/stop vagy 2 mennyiséges öblítés), színben és formában rendelhető. Így mindenki megtalálja a saját ízlésének leginkább megfelelőt.
Az új Sigma50 nyomólapot egyéni betétlappal is elláthatja, így a nyomólap színe és formája tökéletesen illeszkedik majd a fürdőszoba ízlés és színvilágához. Mindössze annyit kell tennie, hogy megrendeli a Sigma50-et betétlap nélkül, és egy sablon segítségével elkészíti saját előlapját.

Középpontban a design - Sigma10 és Sigma20

A Sigma 10 (1 mennyiséges öblítéshez) és Sigma20 (2 mennyiséges öblítéshez) nyomólapok különféle színekben és kialakításban kaphatók. Az elegáns, ugyanakkor letisztult stílus alapelemei az új, kör alakú nyomógombok.

Hely és víztakarékos öblítőtartály

A Geberit falba rejtett rendszere és a falra függesztett kerámiák számos kreatív megoldási lehetőséget nyújtanak, amellyel Ön megvalósíthatja álmai fürdőszobáját, ahol a szépség és a praktikum az eleganciával és a higiéniával párosul. A nem mutatós elemek (csövek, tartály) elrejtésével még a kicsi helyiség is tágasnak tűnhet.
De az esztétikán túl a műszaki tartalom is fontos szerepet kap. Minden Geberit megoldás mögött meglepő újítások rejtőznek. Fedezze fel a rejtett értékeket!
Egyszerűbb a takarítás
Nincsenek megközelíthetetlen sarkok, nehezen tisztántartható felületek, és szabadon álló csövek- a kerámiák falra függesztése egyszerűbbé teszi a takarítást.
Helytakarékosság
A Geberit falsík előtti szerelési rendszereinek helyigénye ugyanakkora, mint a falon kívüli öblítőtartályé. A szerelési elemek kis helyiségekben is biztosítják a flexibilitást.
Fokozott teherbírás és stabilitás
A falsík előtti szerelési rendszerek esetében a WC csésze egyszerűen és stabilan felszerelhető. A masszív konstrukciónak köszönhetően a szerkezet 400 kg terhelést is elbír.
Víztakarékosság
A Geberit 2 mennyiséges öblítési rendszerrel vizet takarít meg, költség hatékonyan és környezet kímélően.
Egyszerű karbantartás
A nyomólapok egyszerűen leszerelhetők, így a belső alkatrészek is könnyen hozzáférhetőek.
Bővebb információért látogasson el honlapunkra: www.geberit.hu vagy kérje prospektusunkat a 204-4187-es telefonszámon.

Geberit Kft.
1117 Budapest, Budafoki út 97.
(06-1) 204-4187
http://www.geberit.hu/
sales.hu@geberit.com

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

A cikk eredeti változata az alábbi címen olvasható az Ezermesteren:
https://ezermester.hu/cikk-2506/Szeretne_egy_igazan_szep__tagas__komfortos_furdoszobat_