Harmadik évezredi űrtechnológia a háztartásunkban

FLODRAVIN Aquatív - vízkőmentesítés

2008-09-20 20:06:53 |

A 90-es évek közepén kezdett a világ megoldást keresni a háztartások egyik legnagyobb és legalattomosabb ellensége, a vízkő ellen. Baumann László feltaláló a fenti célra fejlesztette ki a Flodravin elektromos vízkőmentesítő készüléket 1996-ban.

Flodravin készülék merőben új találmánynak számított. A vízben megjelenő vízkő pelyheket, a vízoszlopra bocsátott elektromos impulzussal rombolta szét, ami ezt követően már nem tudott vízkőként kicsapódni, védve ezzel az egész ház vízvezeték rendszerét, szemben a vízkő ellenes vegyszerekkel, amelyek csak lokálisan kezelték a problémát.
A feltaláló a saját cégében már 13 éve gyártja és forgalmazza a háztartások jórészében működő Flodravin készüléket, a használók teljes megelégedésére. Folyamatos kutatómunka és fejlesztés során gyártották a Flodravin 3000 Hz-es, a Flodravin 5000 Hz-es, a napelemmel működő, és a kézzel állítható, váltakozó impulzust adó készülékeket. Az elektromos vízkőmentesítők terén most korszakváltáshoz érkeztünk el. Tízéves mérnöki fejlesztőmunka eredményeként, be lehetett vonni a technológiába az informatika mindenhatóságát. 1996 óta több szabadalmi eljárást követően, sikerült a FLODRAVIN Aquatív vízkőmentesítő készüléket forgalomba hozni, amely magában hordozza az űrtechnológia eszközét, a saját programozású microchipet, amely a készüléket egyedülállóvá tette a világon!
A microchip alkalmazása lehetővé tette a Flodravin számára a számítástechnikai programozást, ami által már célirányosan, programvezérléssel lehet a készüléket a leghatékonyabban működtetni. Programozva van az eddig lerakódott vízkő visszabontásához, a legnagyobb vízkő tartalommal érkező víz biztonságos kezeléséhez, függetlenül az átfolyó víz mennyiségétől.
Mindezt a microchip által vezérelt 2 és 30 kHz (azaz 2 000 és 30 000 Hz) frekvencia tartományban működő készülék biztosítja.
Baumann László, feltaláló a sikerét a folyamatos előre tekintésben, kutatásban, gyártási technológia fejlesztésében látja, ami biztosítja az elérhető ár mellett a kiemelkedő minőséget. A jelenlegi fejlesztés pedig kizárja az eddigi szabadalmi jogsértők ügyeskedését. A Flodravin Aquatív hatékonyságát, tökéletes megbízhatóságát szavatolja, hogy megjárta a Szabadalmi Hivatalt és a tudományos fórumokat a forgalomba hozatala előtt.
A Flodravin Aquatív világszínvonalat képvisel, mégis fontos számunkra, hogy az árát tartósan alacsonyan tartsuk. Tehetik ezt azért, mert a termék árát nem terhelik a Telemarketing és a TV reklámok költségeivel, ami akár meg is duplázhatná azt. A cég az elégedett vásárlókban keresi a reklám lehetőségét.

Bővebb információkat a
www.flodravin.hu
internetes oldalon talál.
Az alapvezetékes ára 16,900 Ft,
a duplavezetékesé 17,900 Ft. Megrendelhető: Flodravin Nagyker (Farkas Imre EV) 9024 Győr, Nádor u. 11.
Vagy telefonon: (06-30) 300-33-44

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Vízkőmententesítés a háztartásban

Olcsó és hatékony megoldások léteznek vízkőmentesítésre, sokszor mégis a drága és nem környezetbarát szerekhez nyúlunk. Mi az a vízkő, hogyan védekezhetünk ellene? Ezekre a kérdésekre adunk választ.


Járólapok és csempék fényesítése

Sokan panaszolják, hogy idővel a járólapok és csempeburkolatok fénye elfátyolosodik, felületük pedig foltos, matt lesz. Ezt két dolog okozhatja; először is maga a választott lap felületi...