Magyarországon a Shindaiwa

2009-04-21 18:25:48 |

Az idei év áprilisától a hazai vásárlók számára is elérhetővé válnak az Amerikában egyik piacvezető márka termékei. Az 1975-ben Hirosimában alapított gyár kutatás-fejlesztési és gyártási részlege a mai napig Japánban található. Ez biztosítja azt a kimagasló teljesítményt és megbízhatóságot, amit más japán gyártók termékitől már megszokhattunk. A széles termékpalettában megtalálhatók a profi felhasználóknak szánt láncfűrészektől a fűkaszákon át, a hazánkban eddig kevésbé elterjedt lombfúvók is.

Élen a fejlesztések terén

A kétütemű technológia folyamatos fejlesztésével a Shindaiwa motorok minden eddiginél könnyebbek, mégis nagyobb teljesítményűek, mint versenytársaik. Termékei mindennapos használatra készülnek, ezért előállításuk során csakis a legjobb minőségű anyagok kerülnek felhasználásra. Más gyártókkal ellentétben a teljesítménynövelést nem a hengerűrtartalom növelésével, hanem a motor működésének újragondolásával, illetve áttervezésével érték el. A Shindawa kisgépek előnyei a részletekben rejlenek, az egyedi alkatrészekben, illetve azok precíz összeszerelésében.

Láncfűrészek minden méretben

ShindaiwaA Shindaiwa széles láncfűrész kínálatában minden vásárló megtalálja a számára legideálisabb eszközt. Kis súlya és könnyű kezelhetősége ellenére a felhasznált anyagok minőségének köszönhetően garantált a hosszú élettartam. A krómborítású hengernek, a gondosan megmunkált, présöntött fogantyúháznak és a megnövelt légszűrőnek köszönhetően ezek a fűrészek szinte elnyűhetetlenek. Az elülső tartókar könnyített alumínium ötvözetből készült, ami tovább növeli annak tartósságát, mindamellett, hogy növeli a stabilitását.
A felhasználó kényelmét szem előtt tartva minden kategóriát teljes rezgéscsillapítással, illetve indításkönnyítő rendszerrel láttak el. Emellett az egyszerű kezelhetőséget szolgálja az ergonomikus forma, és a kezelőszervek könnyű elérése is.

Profi fűkaszák

A japán gyártó fűkaszái a számtalan szabadalmaztatott technológia alkalmazásával egyedülállóak a piacon. Egyszerű használatuk mellett tartósságuk kiemelkedő. Profi és otthoni felhasználásra egyaránt alkalmasak. A precíziós kétütemű motorban a gyújtás elektronikusan vezérelt, a hengerek krómborításúak, míg a dugattyúk 2 gyűrűvel vannak ellátva. Az összes csapágy görgős, illetve tűgörgős, hogy bírják a folyamatos igénybevételt is. A megnövelt levegőszűrő-felület mindig elegendő oxigénnel látja el a motort, így nő annak élettartama.
A gépek teljes rezgéscsillapító rendszerének köszönhetően az egész napos használat sem fárasztja a kezet. A felhasználást könnyíti az ergonomikus kialakítású fogantyúba épített vezérlőgombok és a szarvak dőlésszögének beállítása is.
A damilok és kések széles választékával a Shindaiwa fűkaszák és szegélyvágók minden helyzetben alkalmazkodnak az adott terepviszonyokhoz.

Bővebb információ:
www.shindaiwa.hu
info@shindaiwa.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

A favágás technikája

A tűzifa ára általában arányos az aprítottságával. Ha vállalkozó kedvűek vagyunk és szeretnénk kicsit spórolni a tűzifa árán, akkor egy láncfűrésszel könnyedén összedarabolhatjuk a szálban...


Sokoldalú kerti gépek

Mint ahogy a nagyüzemi mezőgazdasági és kertészeti gépek esetén, kicsiben is érdemes követni azt a példát, hogy egy erőgéphez, több munkagépet szerzünk be. Így az alapgépet, a motort tartalmazó...