Magyarországon a Shindaiwa

2009-04-21 18:25:48 |

Az idei év áprilisától a hazai vásárlók számára is elérhetővé válnak az Amerikában egyik piacvezető márka termékei. Az 1975-ben Hirosimában alapított gyár kutatás-fejlesztési és gyártási részlege a mai napig Japánban található. Ez biztosítja azt a kimagasló teljesítményt és megbízhatóságot, amit más japán gyártók termékitől már megszokhattunk. A széles termékpalettában megtalálhatók a profi felhasználóknak szánt láncfűrészektől a fűkaszákon át, a hazánkban eddig kevésbé elterjedt lombfúvók is.

Élen a fejlesztések terén

A kétütemű technológia folyamatos fejlesztésével a Shindaiwa motorok minden eddiginél könnyebbek, mégis nagyobb teljesítményűek, mint versenytársaik. Termékei mindennapos használatra készülnek, ezért előállításuk során csakis a legjobb minőségű anyagok kerülnek felhasználásra. Más gyártókkal ellentétben a teljesítménynövelést nem a hengerűrtartalom növelésével, hanem a motor működésének újragondolásával, illetve áttervezésével érték el. A Shindawa kisgépek előnyei a részletekben rejlenek, az egyedi alkatrészekben, illetve azok precíz összeszerelésében.

Láncfűrészek minden méretben

ShindaiwaA Shindaiwa széles láncfűrész kínálatában minden vásárló megtalálja a számára legideálisabb eszközt. Kis súlya és könnyű kezelhetősége ellenére a felhasznált anyagok minőségének köszönhetően garantált a hosszú élettartam. A krómborítású hengernek, a gondosan megmunkált, présöntött fogantyúháznak és a megnövelt légszűrőnek köszönhetően ezek a fűrészek szinte elnyűhetetlenek. Az elülső tartókar könnyített alumínium ötvözetből készült, ami tovább növeli annak tartósságát, mindamellett, hogy növeli a stabilitását.
A felhasználó kényelmét szem előtt tartva minden kategóriát teljes rezgéscsillapítással, illetve indításkönnyítő rendszerrel láttak el. Emellett az egyszerű kezelhetőséget szolgálja az ergonomikus forma, és a kezelőszervek könnyű elérése is.

Profi fűkaszák

A japán gyártó fűkaszái a számtalan szabadalmaztatott technológia alkalmazásával egyedülállóak a piacon. Egyszerű használatuk mellett tartósságuk kiemelkedő. Profi és otthoni felhasználásra egyaránt alkalmasak. A precíziós kétütemű motorban a gyújtás elektronikusan vezérelt, a hengerek krómborításúak, míg a dugattyúk 2 gyűrűvel vannak ellátva. Az összes csapágy görgős, illetve tűgörgős, hogy bírják a folyamatos igénybevételt is. A megnövelt levegőszűrő-felület mindig elegendő oxigénnel látja el a motort, így nő annak élettartama.
A gépek teljes rezgéscsillapító rendszerének köszönhetően az egész napos használat sem fárasztja a kezet. A felhasználást könnyíti az ergonomikus kialakítású fogantyúba épített vezérlőgombok és a szarvak dőlésszögének beállítása is.
A damilok és kések széles választékával a Shindaiwa fűkaszák és szegélyvágók minden helyzetben alkalmazkodnak az adott terepviszonyokhoz.

Bővebb információ:
www.shindaiwa.hu
info@shindaiwa.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

3 eszköz, ami minden barkácsolót profivá tesz

Legyen szó egy kovácsoltvas kerti asztal felújításáról, a gyerekek homokozójának elkészítéséről, vagy egy egyedi könyvespolc megalkotásáról, van három olyan eszköz, ami garantáltan minden amatőr...


Vágótárcsák sarok köszörűkhöz

Durva felületű anyagok hatékony lemunkálásához megfelelő gépek és hatékony anyaglehordást biztosító csiszolószerszámok szükségesek. Ilyen feladatokra többnyire sarokköszörűt szokás használni, mivel...