Értékes kerítés

2010-07-29 01:17:19 | Módosítva: 2010-08-03 23:24:09

Elmúltak már azok az idők, amikor szükséges rosszként tekintettünk a kerítésre. Manapság a jól megválasztott, igényesen telepített, minőségi kerítés ingatlanunk dísze lehet!

Jó példa erre a kerítésgyártásban világelső Betafence új Zenturo kerítése. Bármilyen színben rendelhető, így házunk színéhez és egyéniségünkhöz egyaránt tökéletesen illeszkedhet, különösen a befűzhető átlátásgátló csíkokkal, illetve a huzalok közé pattintható kis panelekkel, amelyekkel különféle motívumokat is formálhatunk kerítésünkbe.
A kerítést betonfallal azonosító ingatlantulajdonosok számára is létezik 21. századi alternatív megoldás, ez a gabion. A tetszőleges formájú drótkosarakban bármilyen töltőanyag elhelyezhető, a fenyőkéregtől a különféle kövekig – a lehetőségeknek csak a képzeletünk szab határt, akár az új Zenturo kerítéssel kombinált átlátásgátlóként is.
A legnépszerűbb Nylofor termékcsaládhoz is találunk befűzhető átlátásgátló csíkokat és a hajdani nádfonatot kiváltó egyéb kiegészítőket, amelyek a manapság szokásos zsúfolt beépítésű lakónegyedekben is intimitást varázsolnak. Kiemelkedő ár-érték aránya jóvoltából a rengeteg méretvariációban kínált Nylofor nem csupán külső és oldalhatárolóként, hanem egyebek mellett például kutyakennel építéséhez, virágoskert lekerítésére, sőt társasházak pincetárolóinak kialakításához is használható.
Sokat olvashatunk kerítésükbe illegálisan, életveszélyes módon áramot vezető gazdákról, holott értékeinket ma már törvényesen is eredményesen védhetjük a legtöbb kerítésre utólag is felszerelhető Secura Pulse elektromos kerítéssel.
Mindemellett a Betafence termékeit forgalmazó Kerítésrendszerek Kft. telepítéssel együtt is kínál mindent, ami a kerítésépítéshez szükséges, kapukat, oszlopokat akár alumíniumból és fából is. További fa termékek, kerti pergolák, virágládák közül is választhatunk Budapesten a 17. kerületben, a Csabai út 7. alatt (telefonon: (+36-1) 256-84-59), vagy Biatorbágyon, a Szabadság út 123-ban (telefonon: (+36-20) 501-22-72).

Internet elérhetőség:
www.keritesrendszerek.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: betafence, kerítés, drót

A cikk eredeti változata az alábbi címen olvasható az Ezermesteren:
https://ezermester.hu/cikk-4680/ertekes_kerites