Megéri néhány percet eltölteni a 3D-s tervezőprogramokkal

Milyen térkövet válasszunk?

2011-09-02 10:41:44 | Módosítva: 2011-09-02 10:41:44

A Leier Kaiserstein prémium kertépítési termékek kézzel válogatott, kiváló minőségű anyagok. A legújabb trendeknek, igényeknek megfelelő színárnyalatokban, méretekben és textúrákban kaphatók, CE-minősítéssel rendelkeznek, azaz megfelelnek az Európai Uniós követelményeknek. Megjelenésükben exkluzívak, tartósak, kopásállóak, méretpontosak.

A betontermékek víztaszítóak, ezáltal nem kell tartani a sókivirágzás-jelenségtől. Csúszásmentesek, a nemesített felületű termékek nedvesség esetén is lépés-biztosak. Fagy- és olvasztósó-állóak, ellenállnak a környezeti hatásoknak, mint pl.: az UV-sugárzás, a moha, az algák, illetve a fűfélék és falevelek festékanyagjainak, de a zsírok és olajok, valamint a vörösbor sem képes behatolni az anyagukban, és ezáltal foltot hagyni a díszburkolat felületén. Ellenállnak a különböző medencetisztító szereknek is. A Leier Kaiserstein prémium kertépítési termékek KAISER-Clean felületvédelemmel kezeltek, ezért ilyen rendkívül ellenállóak.

Néhány tipp:

  • Egyes térköveknél a különleges kvarchomok nemcsak a díszburkolatnak kölcsönöz finom, elegáns megjelenést, de még kopásállóbbá teszi azt.
  • A Leier Racona és Lunetta fű- és gyepszegély kövekkel nem gond többé a fűnyírás, mert nem csak esztétikusan körülölelik a virágágyást, de megóvják azt a fűnyíró éles késeitől is.
  • A Silencium térkő különleges felületi kialakításának köszönhetően csökkenti a zajokat.
  • A díszgömbök minden kertet, udvart egyedivé tesznek

Lerakás után azonnal terhelhetőek. Esetleges felszedés esetén károsodás nélkül újra lerakhatók a térkövek. Könnyen tisztíthatók, csupán évente kétszer; tavasszal és késő ősszel ajánlott a felület megtisztítása szappanos vízzel.
Egyes típusoknál - a nútféderes illesztésnek köszönhetően - különösen gyorsan és egyszerűen lerakható a térburkolat.

A Leier Cserép- és Díszburkolat-színválasztó Programmal percek alatt megtervezhető a ház külső arculatát meghatározó cserép-, homlokzat-, nyílászárók-, lábazat- valamint a térburkolat színe. A döntésben segít, hogy a kiválasztott színárnyalatok és textúrák öt típusházon, egyenként három perspektívából nézhetők meg. A programban a Leier teljes termékválasztéka elérhető, ezenkívül tájékozódást ad az árakról, és nyomtatáskor kompletten kilistázza a betervezett termékeket is.

A Leier online Kerttervező Programmal egyszerűen, gyorsan és kényelmesen elkészíthető a kert, az udvar vagy egy köztér díszburkolatának terve, és mindez 3D-ben. Többféle mintakert, térkövek, virágtartók, rézsű- és szegélykövek tekinthető meg, kinyomtatható anyagkimutatással, továbbküldési lehetőséggel.

Elérhetőségek:
Leier Hungária Kft.
9024 Győr, Baross G. u. 42.
Értékesítés: (+36-96) 512-000
info@leier.hu
www.leier.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

A cikk eredeti változata az alábbi címen olvasható az Ezermesteren:
https://ezermester.hu/cikk-5204/Milyen_terkovet_valasszunk_