Mospilan 20SG

2013-04-30 13:33:36 | Módosítva: 2018-04-16 14:53:17

A tavasz már itt kopogtat a házikertek kapujában. Önnek is érdemes számbavenni a természet ébredésekor elvégzendő munkákat a kiskertjében. A hullott levelek, gallyak eltakarítása, a fák lemosó permetezése a legelső elvégzendő munkák közé tartozik. De a melegedéssel együtt ébredeznek a kórokozók és a kártevők is. Ezekre is oda kell figyelnünk. Inkább előbb, mint később. Ez alkalommal egy igen hatékony, a kártevők széles köre elleni védekezésnél alkalmazható rovarölő szerre hívjuk fel azon gazdálkodók figyelmét, akik véletlenül még nem használták volna.

A Mospilan hatékony megoldás a gyümölcsfákat és a zöldségnövényeket károsító levéltetvek, földibolhák, molykártevők (almamoly, barackmoly) hernyók, liszteskék, tripszek, körtelevélbolha, cseresznyelégy, pajzstetvek, burgonyabogár és cserebogarak ellen egyaránt.

A Mospilan kontakt (felületen ható) és felszívódó hatással is rendelkezik. A kártevővel érintkezve gyorsan elpusztítja azokat, továbbá a növénybe felszívódva a rágó- és szívókártevőktől legalább 10-14 napig óvja a növényeket a további károsítástól. Az ismételt permetezés kb. két hét múlva esedékes.

Minden engedélyezett kultúrában nappal, virágzó állományban is kijuttatható. Méhkímélő tulajdonsága különös előnnyel bír.

Minden esetben figyelmesen olvassa el és tartsa be a használati utasítást!A Mospilan és valamennyi SUMI AGRO által forgalmazott szabadforgalmú (III.) és zöldkönyves (II.) forgalmi kategóriába sorolt növényvédő szer beszerezhető a gazdaboltokban.

Kérésre ingyenes permetezési naplót küldünk Önnek, mellyel megkönnyítjük a betegségek, kártevők felismerését, valamint ismereteket adunk a védekezéskor alkalmazható engedélyezett növényvédő szerekről.

Újdonságokról, hírekről folyamatosan tájékozódhat honlapunkon.

SUMI AGRO HUNGARY
1016 Budapest, Zsolt u. 4.
Tel: 1/ 214-6441 Fax: 1/ 202-1649
Web: www.sumiagro.hu
E-mail: info@sumiagro.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: Mospilan

A cikk eredeti változata az alábbi címen olvasható az Ezermesteren:
https://ezermester.hu/cikk-6216/Mospilan_20SG