Bosch PTD 1 Thermodetektor a teljes lakáshoz

2013-10-18 10:35:52 | Módosítva: 2013-11-13 12:37:35

Számos oka lehet annak, hogy a négy fal között nem érzi jól magát valaki. Nem kell azonban feltétlenül sok időt eltöltenünk az okok hosszas keresgélésével. A PTD 1 segítségével könnyedén azonosíthatjuk a rejtett hőhidakat, a hideg falakat, és megtalálhatjuk a penészképződésre hajlamos helyeket. Ez a mérőműszer nem csupán méri a páratartalmat, valamint a helyiség és a felületek hőmérsékletét, hanem azonnal értelmezi is az eredményeket.

  • A Thermo detektor egyszerű használatának és könnyen értelmezhető jelzéseinek köszönhetően gyerekjáték a rejtett hőhidakmegtalálása, és egy kézmozdulattal felderíthetők a penészképződésre hajlamos helyek. Hőmérséklet üzemmódban a felületek hőmérsékletét tudjuk mérni vele. Az infravörös sugárzáson alapuló hőmérsékletmérés érintés nélkül pontosan leméri bármely felület hőmérsékletét.
  • Penész üzemmódban a PTD 1 háromszínű LED-es kijelzőjén megjelenő, veszélyeztetett és veszélytelen helyekre utaló egyértelmű jelzéseit követve gyorsan és egyszerűen megtalálhatjuk a penészképződésre hajlamos helyeket. A penészedés kockázatát jelentősen csökkenthetjük.
  • Hőhíd üzemmódban a mérési eredmények automatikus kiértékelése révén a PTD 1 megtalál minden hőhidat, amely például a külső falakon, a sarkokban vagy az ablak- és ajtókereteknél található.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

A cikk eredeti változata az alábbi címen olvasható az Ezermesteren:
https://ezermester.hu/cikk-6478/Bosch_PTD_1_Thermodetektor_a_teljes_lakashoz