STANLEY® Dynagrip™ racsnis kulcs

2014-08-15 11:24:13 | Módosítva: 2014-08-15 11:27:59

A STANLEY® ismét egy igen hasznos újdonsággal jelentkezett a hazai szerszámpiacon.

Sokoldalú felhasználás

A sokoldalú felhasználású racsnis kulcs ház körül, nyaraláskor, helyszíni szereléseknél alkalmazható, és helyettesíthet egy egész dugókulcs készletet. Különösen jól jöhet, ha éppen a szükséges méret nem lenne kéznél a készletben.
Az új racsnis kulcs, mely két méretre állítható racsnis fejrésszel rendelkezik, 26 különböző méretű csavar meghúzására alkalmas, ugyanakkor a csavarfejek változatos típusainál is alkalmazható.

Mindkét fejrész fordítható racsnis mechanizmussal rendelkezik, a kisebb fej 10-16 mm-es, a nagyobbik 17-24 mm-es dugókulcsot helyettesít.Egyetlen, kompakt, könnyű szerszámmal a szerszámtáskában egyszerűen oldható meg a szerelés.

Apropó, ha szerszámtáskára lenne szükség a STANLEY® változatos méretben és kivitelben kínál szerszámládát, szerszámkocsit, csavartartókat és szövettáskákat.


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Apácarácsok

A különféle méretű falécekből kialakított és eltérő szemnagyságú rácsokat számos célra lehet felhasználni. Igaz, hogy elég anyagigényesek, ám megjelenésük mindig dekoratív hatású. Előnyük, hogy...


VI-KO kapcsolók

Az 1966-ban alakult törökországi Vi-Ko anyacég - ami ma már 50 országba exportál Hollandiától Közép-Afrikán keresztül Mongóliáig, és Törökországban a vállalat piaci részesedése több mint 50%-os -...