Sokoldalú segítség a házkörüli takarításban

2014-09-04 12:07:53 | Módosítva: 2014-09-15 12:49:52

Gyors, hatékony és kevés fáradsággal elvégezhető házkörüli tisztítást mindenki szívesen végez. Miért is ne lehetne akár kikapcsolódás a ház rendben tartása? Ennek megvalósításában nyújt segítséget a Nilfisk magasnyomású mosóberendezések hobbi sorozata.


A kisebb feladatoktól a komolyabb takarításig bármire tudunk megfelelő gépet és kiegészítőt találni. A Nilfisk-Advance dán vállalat, amely több mint 100 éves múltra tekint vissza, ma a világ egyik vezető tisztítóberendezés gyártója. A cég olyan tisztító berendezések gyártására kötelezte el magát, melyek megfelelnek, és meghaladják a vevők elvárásait. Az innovációra és minőségre való törekvés már több mint 100 éve szívügyük. Az elmúlt időszak alatt megszerzett termékfejlesztési és gyártási tapasztalat megjelenik a háztartási magasnyomású mosók területén is.


Miben mutatkozik meg a Nilfisk hobbi magasnyomású mosók kiválósága?


A sorozatos fejlesztések eredményeként egy olyan, minden tekintetben ergonomikus gépcsalád reprezentálja a hobbi gépek sorozatát, amely számos előnyt ad a felhasználó számára. A gépek külső megjelenése esztétikus, szállításuk és tárolásuk könnyű. Kezelésük felhasználóbarát, tisztítási teljesítményük meggyőző. A széles gépkínálat minden gépe az adott feladat elvégzésére alkalmas nyomással és vízszállítással rendelkezik.

A Compact sorozat tökéletes választás, ha kisebb magasnyomású mosóra van szüksége az általános tisztítási feladatok elvégzéséhez, háztartási- és járműtisztításhoz. A gép lelke a magasnyomású szivattyú, amely a Nilfisk gépeken fémből készül. Az álló dizájn, és a széles kerekek nagy mobilitást adnak a berendezésnek.

Az Excellent sorozat gépeit közepes tisztítási feladatokra ajánlják. A rugalmasság, ergonomikus kivitel – kombinálva a kitűnő teljesítménnyel és gyakorlati jellemzőkkel – hozzájárul ahhoz, hogy ez az erőteljes magasnyomású mosó kiváló segítőtársunkká váljon a ház körüli munkában.

A Pro sorozat a Nilfisk magasnyomású mosók prémium sorozata: ergonómia és kényelem egy erőteljes dizájnban, kiemelkedő teljesítménnyel, félprofesszionális feladatok ellátására.


Könnyű tisztítási feladatokra
– Nyomás 110 bar-tól
– Vízszállítás 440 l/órától
– Kábelhossz 5 m-től


Közepes tisztítási feladatokra
– Nyomás 130 bar-tól
– Vízszállítás 500 l/órától
– Kábelhossz 8 m-től


Nehéz tisztítási feladatokra
– Nyomás 150 bar-tól
– Vízszállítás 610 l/órától
– Kábelhossz 10 m-től

Mire is használhatjuk ezeket a robosztus gépeket? A legtöbb embernek az autómosás ugrik be, ha meghallja azt a szót: magasnyomású mosó. Köszönhetően a gazdag tartozékkínálatnak a Nilfisk kék gépei ennél sokkal többre képesek.

Ha teraszt szeretnénk tisztítani, de nem akarjuk a falat vagy az üveget összefröcskölni, a terasztisztító adapter használatával mindez megoldható. A C&C csatlakozó rendszer használata gyors és problémamentes adapter cserét tesz lehetővé a Nilfisk magasnyomású mosókon. Az adapter úgynevezett PowerControllal rendelkezik, mely segítségével a tisztítási erő szabályozható, attól függően, hogy milyen típusú a tisztítandó felület.

Sok esetben előfordult már, hogy eldugul a szennyvízcsatorna hálózat a házban, nem kis bosszúságot okozva a tulajdonosnak. Amennyiben rendelkezünk megfelelő eszközzel, ezt az egyébként nem kellemes munkát is hatékonyan elvégezhetjük anélkül, hogy szakembert kellene hívnunk segítségül. Ezzel is időt és pénzt takaríthatunk meg. A magasnyomású mosóhoz csatlakoztatható csatornatisztító tömlő segít a hiba elhárításában.

A ház körüli munka nem látványos, de elkerülhetetlen része a kerti bútorok, kerítések tisztítása. A kúp alakú kefe használatával a nehezen elérhető helyek is könnyedén tisztíthatók.

A praktikus vízszívó készlet alkalmas kerti tavak kiszivattyúzására, a terasz felszárítására, valamint a víz felszívására ott, ahol az elvezetése nem megoldott. A homokszóró fúvóka a rozsda és festék, valamint makacs szennyeződések eltávolításában nyújt segítséget. A Nilfisk Roof Cleaner egy komplett megoldás a tetőtisztítási feladatra. A 4,2 méter hosszú, teleszkópos lándzsával biztonságosan, a talaj elhagyása nélkül távolíthatjuk el a tetőn keletkezett szennyeződéseket.

Felsorolni is nehéz, hányféle tisztítási feladatot tudunk megoldani a Nilfisk magasnyomású mosókkal, kiegészítve azokat a különféle tartozékokkal. Egy azonban biztos; a Nilfisk gépek és tartozékok használatával időt és pénzt takaríthatunk meg a házkörüli takarítás alkalmával. Nem beszélve arról, hogy a Nilfisk gépek segítségével kevésbé fáradságos munkával tehetjük szebbé otthonunkat, környezetünket.

http://consumer.nilfisk.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

3 eszköz, ami minden barkácsolót profivá tesz

Legyen szó egy kovácsoltvas kerti asztal felújításáról, a gyerekek homokozójának elkészítéséről, vagy egy egyedi könyvespolc megalkotásáról, van három olyan eszköz, ami garantáltan minden amatőr...


WPC anyagú teraszok tisztítása

Az egyre inkább alkalmazott WPC anyagú teraszok és egyéb padlójellegű burkolatok mondhatni szinte tisztítást nem igényelnek, ám azért a használatuk közben a felületük óhatatlanul elszennyeződik,...