Sokoldalú segítség a házkörüli takarításban

2014-09-04 12:07:53 | Módosítva: 2014-09-15 12:49:52

Gyors, hatékony és kevés fáradsággal elvégezhető házkörüli tisztítást mindenki szívesen végez. Miért is ne lehetne akár kikapcsolódás a ház rendben tartása? Ennek megvalósításában nyújt segítséget a Nilfisk magasnyomású mosóberendezések hobbi sorozata.


A kisebb feladatoktól a komolyabb takarításig bármire tudunk megfelelő gépet és kiegészítőt találni. A Nilfisk-Advance dán vállalat, amely több mint 100 éves múltra tekint vissza, ma a világ egyik vezető tisztítóberendezés gyártója. A cég olyan tisztító berendezések gyártására kötelezte el magát, melyek megfelelnek, és meghaladják a vevők elvárásait. Az innovációra és minőségre való törekvés már több mint 100 éve szívügyük. Az elmúlt időszak alatt megszerzett termékfejlesztési és gyártási tapasztalat megjelenik a háztartási magasnyomású mosók területén is.


Miben mutatkozik meg a Nilfisk hobbi magasnyomású mosók kiválósága?


A sorozatos fejlesztések eredményeként egy olyan, minden tekintetben ergonomikus gépcsalád reprezentálja a hobbi gépek sorozatát, amely számos előnyt ad a felhasználó számára. A gépek külső megjelenése esztétikus, szállításuk és tárolásuk könnyű. Kezelésük felhasználóbarát, tisztítási teljesítményük meggyőző. A széles gépkínálat minden gépe az adott feladat elvégzésére alkalmas nyomással és vízszállítással rendelkezik.

A Compact sorozat tökéletes választás, ha kisebb magasnyomású mosóra van szüksége az általános tisztítási feladatok elvégzéséhez, háztartási- és járműtisztításhoz. A gép lelke a magasnyomású szivattyú, amely a Nilfisk gépeken fémből készül. Az álló dizájn, és a széles kerekek nagy mobilitást adnak a berendezésnek.

Az Excellent sorozat gépeit közepes tisztítási feladatokra ajánlják. A rugalmasság, ergonomikus kivitel – kombinálva a kitűnő teljesítménnyel és gyakorlati jellemzőkkel – hozzájárul ahhoz, hogy ez az erőteljes magasnyomású mosó kiváló segítőtársunkká váljon a ház körüli munkában.

A Pro sorozat a Nilfisk magasnyomású mosók prémium sorozata: ergonómia és kényelem egy erőteljes dizájnban, kiemelkedő teljesítménnyel, félprofesszionális feladatok ellátására.


Könnyű tisztítási feladatokra
– Nyomás 110 bar-tól
– Vízszállítás 440 l/órától
– Kábelhossz 5 m-től


Közepes tisztítási feladatokra
– Nyomás 130 bar-tól
– Vízszállítás 500 l/órától
– Kábelhossz 8 m-től


Nehéz tisztítási feladatokra
– Nyomás 150 bar-tól
– Vízszállítás 610 l/órától
– Kábelhossz 10 m-től

Mire is használhatjuk ezeket a robosztus gépeket? A legtöbb embernek az autómosás ugrik be, ha meghallja azt a szót: magasnyomású mosó. Köszönhetően a gazdag tartozékkínálatnak a Nilfisk kék gépei ennél sokkal többre képesek.

Ha teraszt szeretnénk tisztítani, de nem akarjuk a falat vagy az üveget összefröcskölni, a terasztisztító adapter használatával mindez megoldható. A C&C csatlakozó rendszer használata gyors és problémamentes adapter cserét tesz lehetővé a Nilfisk magasnyomású mosókon. Az adapter úgynevezett PowerControllal rendelkezik, mely segítségével a tisztítási erő szabályozható, attól függően, hogy milyen típusú a tisztítandó felület.

Sok esetben előfordult már, hogy eldugul a szennyvízcsatorna hálózat a házban, nem kis bosszúságot okozva a tulajdonosnak. Amennyiben rendelkezünk megfelelő eszközzel, ezt az egyébként nem kellemes munkát is hatékonyan elvégezhetjük anélkül, hogy szakembert kellene hívnunk segítségül. Ezzel is időt és pénzt takaríthatunk meg. A magasnyomású mosóhoz csatlakoztatható csatornatisztító tömlő segít a hiba elhárításában.

A ház körüli munka nem látványos, de elkerülhetetlen része a kerti bútorok, kerítések tisztítása. A kúp alakú kefe használatával a nehezen elérhető helyek is könnyedén tisztíthatók.

A praktikus vízszívó készlet alkalmas kerti tavak kiszivattyúzására, a terasz felszárítására, valamint a víz felszívására ott, ahol az elvezetése nem megoldott. A homokszóró fúvóka a rozsda és festék, valamint makacs szennyeződések eltávolításában nyújt segítséget. A Nilfisk Roof Cleaner egy komplett megoldás a tetőtisztítási feladatra. A 4,2 méter hosszú, teleszkópos lándzsával biztonságosan, a talaj elhagyása nélkül távolíthatjuk el a tetőn keletkezett szennyeződéseket.

Felsorolni is nehéz, hányféle tisztítási feladatot tudunk megoldani a Nilfisk magasnyomású mosókkal, kiegészítve azokat a különféle tartozékokkal. Egy azonban biztos; a Nilfisk gépek és tartozékok használatával időt és pénzt takaríthatunk meg a házkörüli takarítás alkalmával. Nem beszélve arról, hogy a Nilfisk gépek segítségével kevésbé fáradságos munkával tehetjük szebbé otthonunkat, környezetünket.

http://consumer.nilfisk.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Mire jó és nem jó a magasnyomású mosó

A szakkereskedésekben és hipermarketekben már néhány tízezer forintért lehet vásárolni magasnyomású mosót, és úgy tűnik, egy ilyen eszköz nem is nagyon hiányozhat már a kerttulajdonosok...


Tisztítás profi eszközökkel

A magasnyomású mosó kiváló választás autómosáshoz, a terasz hatékony tisztításához, de alkalmazhatunk nagyobb teljesítményű készüléket ipari felhasználásra, szennyezettebb műhelyekben vagy...