Bútorok felújítása dekorfóliákkal

2014-09-05 11:24:42 | Módosítva: 2014-09-05 11:28:23

A dekorációs fóliázás hatékony eljárás lehet egy régebbi vagy sérült bútor felújítására, így a már megunt vagy hibás bútordarabok új megjelenésükkel ismét új színfoltjává válhatnak otthonunknak.Dekorfóliázás

Igaz, sok esetben a dekorfóliázás nem merül fel, mint megoldás, mivel annak ellenére, hogy új szín adható a régi bútordarabnak, a különlegességre vagy megjelenésbeli változásra vágyó igények nem kerülnek kellően kielégítésre.

A GrafiWrap dekorációs fóliák mindamellett, hogy a hagyományos igényeket biztosítják, különleges és egyedi elképzelések megoldására is elérhetők. Manapság elsősorban az autókon láthatunk különböző, matt, színváltós vagy karbon mintás fóliákat, mely mintázatok felhasználhatók akár a berendezési tárgyak megújítására is. A GrafiWrap termékskálájában a hagyományos színes dekorfóliákon kívül közel félszáz különleges hatású 3D-s anyag is elérhető, melyek használatával csak a képzelet szab határt berendezési tárgyaink megújításának. Könnyedén egyedivé tehető megunt vagy elhasználódott bútorunk, vagy otthonunk más része is, mint például beltéri ajtók, egy bőrhatású, karbon, szálcsiszolt, flock vagy más fólia akár kombinált használatával.
www.grafiwrap.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Beltéri ajtók anyagai

Egy felújított lakás meghatározó elemei a beltéri ajtók. A lakás összbenyomásának kialakításában az egyik döntő szempont, hogy ízléses, látványos nyílászárók vannak benne, vagy régi kopottak,...


Frontcseréhez kiegészítő párkányok, díszlécek

Ha bútorunk felújításakor a frontsere mellett döntöttünk, akkor az ajtók kiválasztásán túl egyéb változtatások megvalósítását is érdemes fontolóra venni.