Még a téli hideg beállta előtt

Fejezzük be az építkezést, felújítást!

2014-09-19 14:07:50 | Módosítva: 2014-10-03 11:55:06

Év elején sokan vágtak bele lakás- vagy ház átalakítási projektbe, de mindig könnyebb valamit elkezdeni, mint befejezni. Így sokan vannak, akiknek még nem sikerült pontot tenni a megkezdett munkák végére. 

Hova menjünk, kihez forduljunk, ha építeni, felújítani szeretnék ősszel?


Mivel az idő sürget, olyan helyszínt válasszunk, ahol egy helyen találjuk meg a legjobb minőséget, a széles választékot, és a szükséges szakértelmet. Amennyiben az említett szempontok fontosak, bátran dönthetünk az ország legnagyobb építőanyag-kereskedési hálózata, az újHÁZ Centrum mellett.

„Az építőanyagok forrása” – a vállalat szlogenje hűen tükrözi, hogy itt az alapoktól a tetőig minden építőanyag megtalálható. Mi több, az újHÁZ Centrum kertépítésben, kültéri projektekben, segédanyagokban, őszi munkálatokhoz szükséges szerszámok és más kellékek beszerzésében is megbízható partnere az építkezőknek, felújítóknak. Csempe és szaniter választéka pedig a legigényesebb vásárlói igényeknek is megfelel. Az építőanyag-kereskedés megbízható, ismert márkákat forgalmaz, amelyekhez megfelelő garancia is társul, a forgalmazott termékek ráadásul rendkívül kedvező áron érhetők el.

 

2014. szeptember 15. és október 31. közötti őszi akciós időszakban a kereskedések száznál is több terméket kínálnak szenzációs áron, ami valóságos ajándék mindazok számára, akik szeretnék az építkezést, felújítást még a tél beállta előtt befejezni. Az újHÁZ Centrum telephelyei az ország közel 80 pontján megtalálhatóak. Bárhol is éljünk, harminc kilométeren belül valószínűleg találunk egy újHÁZ Centrum telephelyet.

A www.ujhazcentrum.hu honlapon az akciós termékek teljes listája elérhető. Amennyiben kérdésünk lenne, akkor a cég munkatársai örömmel állnak rendelkezésünkre e-mailen vagy telefonon is. Így már azelőtt pontos képet kaphatunk kínálatukból, hogy autónkba ülve telephelyük felkeresésére indulnánk.

Ahogy azt az újHÁZ Centrum cégvezetőjétől megtudtuk:

„Az őszi szezonnyitó akciónkkal is igyekszünk megkönnyíteni azok dolgát, akik kicsúsztak a felújításra vagy építkezésre szánt időből. Munkatársaink felkészült szakemberek, akik többéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Készségesen várjuk mindazokat, akik építkeznek, felújítanak, vagy csak szakmai tanácsot szeretnének a megkezdett munkálatok folytatásához, befejezéséhez, jövő évi terveikhez.” 

Milyen feladatokra érdemes elsőként koncentrálni?

Ősszel érdemes előrevenni a létfontosságú munkák befejezését. Gondolunk itt a különböző szigetelésekre (pl. nyílászárók cseréje), a tetőszerkezet rendbetételére (pl. cserepek cseréje, szigetelés) vagy a kéményrendszer helyreállítására. Ezek a feladatok természetesen költségekkel járnak. Hosszú távon azonban sokkal többet megtakaríthatunk elvégzésükkel, mint amennyibe kerülnek, így érdemes megtérülő beruházásként tekinteni ezekre a kiadásokra. Célszerű minden esetben szakértő véleményét kikérni a tervezett átalakításokkal kapcsolatban, hogy elkerüljük a rossz minőségű alapanyagok vagy eszközök beszerzését, és ez által a fölösleges munkát. kiadásokat.

Az újHÁZ Centrum szigeteléssel, felújítással, barkácsolással, szépészettel és burkolással foglalkozó blogjain könnyen érthető szakmai cikkek várják mindazokat, akik még jobban felkészülve szeretnének belevágni egy-egy projektbe. 

Keresse fel Ön is az újHÁZ Centrum telephelyeit, és még idén fejezze be az átalakításokat!

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

A lakásfelújítás fontos része: mázolás

Ez bizony nem kis munka, és sokba is kerül, ha szakember csinálja. Sokan takarékosságból ezért maguk vállalkoznak a kivitelezésére. Látszatra könnyűnek tűnik, de nem az. Ráadásul ez esetben...


URSA ReFloc: fújjunk a problémára

Vásároltunk egy nem túl jó állapotban lévő, régi építésű, faszerkezetes tetejű vagy könnyűszerkezetes házikót, és azóta arról álmodozunk, hogy egy komfortos, egészséges, energia-hatékony otthont...