Lindab Inside

2014-11-14 10:42:16 | Módosítva: 2014-12-04 12:09:43

Lakásszellőztetési megoldások családi- és társasházak számára.


Lindab Airy – Dekor légszelep korlátlan tervezési lehetőséggel

miért?

Az európai energiafelhasználás közel 40%-át lakóépületek teszik ki. Az Európai Uniós elvárások szerint – a környezet megóvása érdekében – lakóépületek építése, illetve felújításakor az épület energiafelhasználása és energiaveszteségeinek csökkentése is kiemelt jelentőségű feladat. Fontos megtalálnunk tehát a leghatékonyabb megoldást arra, hogyan minimalizáljuk a szennyezőanyag-kibocsátást, és hogyan csökkentsük a felesleges energiaveszteséget úgy, hogy az egészséges beltéri klímát megőrizzük, és a beruházás költségei se növekedjenek. A Lindab erre kínál megoldást a családi- és társasházak számára az energiatakarékos Lindab Inside lakásszellőztetési rendszereivel, a fenntartható jövő érdekében.

hogyan?

A Lindab által javasolt lakossági hővisszanyerő szellőztető rendszer, nem csupán javítja a beltéri levegő minőségét, de újra felhasználja az épületben keletkezett hő (elektromos berendezések, fűtés stb.) energiáját. A hővisszanyerő szellőztető rendszer lényege, hogy a kifújt elhasznált levegő átadja a hőjét a beszívott friss levegőnek.

A Lindab lakossági szellőzéstechnikai csomag lényege az energiatakarékos és légtömör Lindab Safe® légcsatorna rendszerben rejlik. A Lindab által javasolt megoldásokkal háztartásonként, akár 7000 kWh energiát lehet megtakarítani évente. Mindezek mellett, a rendszeren keresztül beérkező levegő, pollen és egyéb káros anyagoktól is mentes. A szellőztető rendszer kiépítése hosszú távú, biztonságos befektetés; karbantartása pedig egyszerű, és nem időigényes.

igen?

Ha a Lindab Inside lakásszellőztetési megoldások csomagját választja, többet kap egy egyszerű energiahatékony légtechnikai rendszernél. A helyes tervezés és a szakszerű, precíz kivitelezés alapvető fontosságú egy tökéletes légtechnikai rendszer megvalósításához. Felmerülő kérdéseivel bátran keressen meg a Lindab szakembereit, akik szívesen állnak rendelkezésére. Olvasóink figyelmébe ajánljuk országszerte elérhető tervező és kivitelező partnereiket is, akik a Lindab fejlesztésű CADvent tervezőprogram alkalmazással tudnak megbízható segítséget nyújtani a tervezésben, méretezésben, rendszeroptimalizálásban és a kivitelezésben is.

A Lindab arra törekszik, hogy vásárlói és partnerei számára jól használható termékeket, rendszereket és megoldásokat biztosítson. Amikor a Lindab termékei és megoldásai mellett dönt, bízhat azok kiemelkedő minőségében. A kutatás és fejlesztési folyamatok során több évtizedes tapasztalataikat felhasználva partnereik ötleteit és igényeit is szem előtt tartják.Lakásszellőztetési megoldások családi házaknakLakásszellőztetési megoldások társasházaknak

www.lindab.hu

Új légtechnika szaküzlet

Lakásszellőztetési termékeket és a szereléshez szükséges kiegészítőket, szerszámokat és védőfelszereléseket a Lindab új légtechnika szaküzletében (2051 Biatorbágy, Állomás u. 1/A) vásárolhatja meg. A nyitvatartási idő (hétfő–péntek: 7:30–16:30) alatt, a cég mérnökei tervezési és kivitelezési szaktanácsadással állnak minden érdeklődő (szakemberek, építkezők, lakásfelújítók) rendelkezésére.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Szellőztetés vezérlése laptopról, tabletről, okostelefonról

A szellőztetés könnyű és kényelmes kezelése határok nélküli. Használhatjuk saját megszokott eszközeinket a vezérlésre, nincs szükség programok telepítésére, applikációk letöltésére. A piacvezető...


Hővisszanyerős lakásszellőzés

A hőcserélős, hővisszanyerős szellőzőrendszerekről korábban is írtunk már. Mostani cikkünkben e rendszerek elvi lehetőségeit mutatjuk be olvasóinknak.