Mielőtt elpakolnánk a kerti bútorokat

2014-11-14 11:15:02 | Módosítva: 2014-12-04 12:06:15

Szervezetünket is felkészítjük a télre vitaminok szedésével, legyünk ugyanilyen gondoskodóak a saját házunk táján is! Készüljön fel a télre a Nilfisk magasnyomású mosóival és tartozékaival!


Szeptemberben és októberben még voltak olyan napok, amikor ki tudtunk ülni a teraszra, és élvezhettük a vénasszonyok nyarának tulajdonított napos, melegebb délutánokat. Novemberben azonban már a télre készülünk, és ez azzal is jár, hogy elpakoljuk letisztított kerti bútorjainkat. Mivel csakis tisztán kerülhetnek a fészerbe a székek és asztalok, ezért itt említenénk meg a Nilfisk kimondottan kerti bútorok tisztításához kifejlesztett keféjét.


Ezt a kúp alakú kefét könnyedén csatlakoztathatjuk magasnyomású mosónkhoz, és pillanatok alatt megtisztíthatjuk vele bútorainkat a szennyeződésektől. A forgókefe alkalmazásával a nehezen elérhető helyeket is könnyedén letisztíthatjuk.

Miután rendbe raktuk a teraszt, suhanjunk végig a Nilfisk terasztisztító adapterével a balkonon, és varázsoljuk tisztává azt is. A vásárlók kétfajta terasztisztító közül választhatnak; a Compact Patio és a Patio Plus közül. A Compact Patio az egyszerűbb változat, míg a Patio Plus terasztisztító adapter ún. Power Control-al rendelkezik, mely segítségével a tisztítási erő attól függően szabályozható, hogy milyen típusú a tisztítandó felület. A Patio Plus bajonettzáras csatlakozóval rendelkezik, biztosítva a tisztítási folyamat jobb ellenőrzését. Válasszuk a Nilfisk tisztítószereit a fémfelületek, műanyag felületek, kő és fa felületek tisztításához a még hatásosabb eredményért!


Fém felületek tisztításához


Műanyag felületek tisztításához


Kő- és fafelületek tisztításához

Hull az elsárgult levél

Az őszi levélhullás során az ereszcsatornák hamar megtelnek falevelekkel. Ha nem akarjuk, hogy a csapadékelvezető rendszerünk elduguljon, alkalmazzuk a Nilfisk csatorna- és csőtisztító adapterét. A 15 méter hosszú tömlő lehetővé teszi, hogy szakember segítsége nélkül tudjunk úrrá lenni a duguláson. Ne feledkezzünk meg a lefolyócsövekről sem, mert azokban is szűkületet okozhatnak a falevelek.Mielőtt hó lepné el a háztetőt

A Nilfisk tetőtisztító adaptere lehetővé teszi a szennyezett tetők biztonságos és könnyű tisztítását. A konstrukció egy teleszkópos lándzsából áll, mellyel a háztulajdonosok létra használata nélkül tudják lemosni a tetőt.

Igaz, ezt a házkörüli munkát nemcsak a tél beköszönte előtt érdemes elvégezni, hiszen a rendszeres takarítással megkímélhetjük tetőnket a lerakódott szennyeződésektől és egyéb hulladékoktól.

A Nilfisk Roof Cleaner lehetővé teszi e feladat gyors és egyszerű végrehajtását a földszintes házaknál.

Az eszköz – mint már említettük – tartalmaz egy teleszkópos lándzsát, ami maximum 4,2 méterig hosszabbítható. A teleszkópos cső habfúvókával és a magasnyomású tömlővel akár 15 méter távolságra is képes eljuttatni a tisztítószeres vizet. Ezzel a rendszerrel alacsony nyomáson habfilmet tudunk a tetőre felvinni, majd a szennyeződést normál vízsugár alkalmazásával lemoshatjuk a tetőről.


További jellemzők

– Adagolható tisztítószer.
– A Click& Clean gyorscsatlakozó rendszerrel lehetőség van a habfúvóka és a kefe gyors cseréjére.
– A fúvóka 45 fokos szögben meghajlítható, lehetővé téve ezzel a nehezen elérhető helyek takarítását.
– Használható egyéb tisztítási feladatokra: autómosásra, kertészetekben lévő üvegházak és egyéb szállítójárművek tisztítására.


http://consumer.nilfisk.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

WPC anyagú teraszok tisztítása

Az egyre inkább alkalmazott WPC anyagú teraszok és egyéb padlójellegű burkolatok mondhatni szinte tisztítást nem igényelnek, ám azért a használatuk közben a felületük óhatatlanul elszennyeződik,...


Sokoldalú segítség a házkörüli takarításban

Gyors, hatékony és kevés fáradsággal elvégezhető házkörüli tisztítást mindenki szívesen végez. Miért is ne lehetne akár kikapcsolódás a ház rendben tartása? Ennek megvalósításában nyújt...