Digitális inverteres klíma

2014-11-22 11:56:11 | Módosítva: 2014-11-22 12:01:54

A légkondicionálás nem egyszerűen csak a levegő hűtését jelenti, hanem a hőmérséklet szabályozását, vagy akár a levegő tisztítását is, amellyel megfelelő komfortszintet biztosíthatunk egész éven át. A korszerű légkondicionálók hatékony és gyors megoldást adnak kezünkbe, a bennük rejlő számtalan okos funkció révén pedig otthonunk nélkülözhetetlen részévé válhatnak.


Távvezérelhető, légtísztító

Egy korszerű légkondicionáló igazodik a legmodernebb lakások stílusához is, Wi-Fi funkciója révén pedig még kényelmesebb a használata. A készülék pillanatok alatt képes ideális hőmérsékletet teremteni, hiszen nagyobb mennyiségű, az átlagosnál majd 40 százalékkal több levegőt képes beszívni, ventilátora pedig a hűvös levegőt akár 14 méter távolságba is képes áramoltatni.

A stílusos külső mögött olyan különleges funkciókat is találhatunk, mint a Smart Wi-Fi, amely illeszkedik tulajdonosa napirendjéhez, ennek köszönhetően egyszerűen működtethető okostelefonról vagy számítógépről. Ha véletlenül bekapcsolva marad a klíma, egyszerűen kikapcsolható akár távolról is, így spórolva az energiával. Vagy például ha egy meleg nyári napon a munkából hazafelé tartva elindítjuk a klímakészüléket, már kellemesen hűvös fog várni bennünket otthon. Ezen felül a működési idő, energiafogyasztás vagy akár a szűrőtisztítási emlékeztetők is megjelennek ebben az alkalmazásban.


A digitális inverter kompresszoros klíma 25 százalékkal gyorsabban hűti le a szobát, mint a hagyományos kompresszorral szerelt légkondicionálók. Ráadásul, a kompresszor ki-és bekapcsolása nélkül képes folyamatosan szinten tartani az ideális hőmérsékletet a digitális inverter nélküli légkondicionálókkal ellentétben. Így nem csak az állandó hőmérséklet kényelmét élvezhetjük, hanem takarékoskodhatunk a pénzzel és energiával.


Lakásunk levegőjében gyakran tobzódnak a káros anyagok, például vírusok, baktériumok, penészgombák és különféle egyéb allergének. A digitális inverteres klíma ebben is segítségünkre lehet, ha a készülékben „Virus Doctor” technológia dolgozik, amely az aktív hidrogén és oxigén ionok segítségével semlegesíti a levegőben található káros anyagokat. A „Virus Doctor” technológia ráadásul a levegőben található influenza vírusok több mint 99 százalékát is „hatástalanítja” és így megóvhatja otthon a családot a járványoktól és a mindennapos betegségektől.


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Klímabarát Otthon Program

A Klímabarát Otthon Program folytatásaként a hagyományos lakóépületek klímavédelmi célú energiahatékonysági felújítására, megújuló energiaforrások alkalmazására, valamint új építésű...


Autóklíma tisztítása

Ami tíz évvel ezelőtt még luxusnak számított, maelengedhetetlen tartozéka az alsó középkategóriás gépkocsiknak is. Az egyre forróbb nyarak beköszöntével mind többen ismerik meg a...