Digitális inverteres klíma

2014-11-22 11:56:11 | Módosítva: 2014-11-22 12:01:54

A légkondicionálás nem egyszerűen csak a levegő hűtését jelenti, hanem a hőmérséklet szabályozását, vagy akár a levegő tisztítását is, amellyel megfelelő komfortszintet biztosíthatunk egész éven át. A korszerű légkondicionálók hatékony és gyors megoldást adnak kezünkbe, a bennük rejlő számtalan okos funkció révén pedig otthonunk nélkülözhetetlen részévé válhatnak.


Távvezérelhető, légtísztító

Egy korszerű légkondicionáló igazodik a legmodernebb lakások stílusához is, Wi-Fi funkciója révén pedig még kényelmesebb a használata. A készülék pillanatok alatt képes ideális hőmérsékletet teremteni, hiszen nagyobb mennyiségű, az átlagosnál majd 40 százalékkal több levegőt képes beszívni, ventilátora pedig a hűvös levegőt akár 14 méter távolságba is képes áramoltatni.

A stílusos külső mögött olyan különleges funkciókat is találhatunk, mint a Smart Wi-Fi, amely illeszkedik tulajdonosa napirendjéhez, ennek köszönhetően egyszerűen működtethető okostelefonról vagy számítógépről. Ha véletlenül bekapcsolva marad a klíma, egyszerűen kikapcsolható akár távolról is, így spórolva az energiával. Vagy például ha egy meleg nyári napon a munkából hazafelé tartva elindítjuk a klímakészüléket, már kellemesen hűvös fog várni bennünket otthon. Ezen felül a működési idő, energiafogyasztás vagy akár a szűrőtisztítási emlékeztetők is megjelennek ebben az alkalmazásban.


A digitális inverter kompresszoros klíma 25 százalékkal gyorsabban hűti le a szobát, mint a hagyományos kompresszorral szerelt légkondicionálók. Ráadásul, a kompresszor ki-és bekapcsolása nélkül képes folyamatosan szinten tartani az ideális hőmérsékletet a digitális inverter nélküli légkondicionálókkal ellentétben. Így nem csak az állandó hőmérséklet kényelmét élvezhetjük, hanem takarékoskodhatunk a pénzzel és energiával.


Lakásunk levegőjében gyakran tobzódnak a káros anyagok, például vírusok, baktériumok, penészgombák és különféle egyéb allergének. A digitális inverteres klíma ebben is segítségünkre lehet, ha a készülékben „Virus Doctor” technológia dolgozik, amely az aktív hidrogén és oxigén ionok segítségével semlegesíti a levegőben található káros anyagokat. A „Virus Doctor” technológia ráadásul a levegőben található influenza vírusok több mint 99 százalékát is „hatástalanítja” és így megóvhatja otthon a családot a járványoktól és a mindennapos betegségektől.


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Ventilátor, párologtató hűtés vagy klíma?

Hosszú távon a hőség megviseli mindenki szervezetét, csökken a koncentrációnk, nem tudjuk rendesen kipihenni magunkat. Van néhány eszköz, ami kellemesebbé teheti a forró napokat, már csak az a...


Inverteres klíma

A nyár megint sokaknak eszébe juttatja, hogy jó lenne egy klíma a lakásban. Igaz a nagy hőség egy évben legfeljebb 3-4 hetet jelent, akkor viszont szinte elviselhetetlen lehet a lakás klíma...