A porszívózás élmény is lehet

2014-12-16 14:02:19 | Módosítva: 2015-04-27 12:17:19

A porszívózás természetes része az otthoni takarításnak, egyike azoknak az elkerülhetetlen feladatoknak, amiről a legtöbb embernek a következők jutnak eszébe: cipekedés, ügyetlenkedés, kellemetlen szagok a forró motorból – és persze a zaj.


Képzeljen el egy porszívót, amely könnyen kezelhető, hatékony és szinte zajtalan; amit nem kell felcipelni az emeletre; nem botlik bele a bútorokba vele, nem akad el a sarkokban, és a poros, elhasznált levegőt a házon kívülre fújja. A központi porszívó minőségi előrelépést jelent, egyszerűsíti és egészségesebbé teszi az életünket.

A Nilfisk központi porszívócsalád minden igényt kielégít a takarítás témakörében. A Nilfisk-Advance dán vállalatot joggal tartják a világ egyik vezető tisztítóberendezés gyártójának, hiszen több mint 100 éves múltra tekint vissza, így a legtöbbet tudhatja a porszívókról.
A cég 1910-ben fejlesztette ki azt a porszívót, amely forradalmian újnak számított Európában, és megváltoztatta a háztartási takarítás korábbi nehézkes gyakorlatát. A folyamatos termékfejlesztés eredményeként porszívója stílusosan a „csendes dán” jelzőt kapta. Ez a tudás és tapasztalat tükröződik vissza napjainkban a központi porszívók fejlesztésekor is.

Általában elég sok időt töltünk nap, mint nap a porszívózással. Egyáltalán nem mindegy, hogy mi történik a könyökünkkel, hátunkkal és lábainkkal, miközben porszívózunk. A Nilfisk tisztítókészletének fogantyúját puha gumibevonattal készítették, amely kellemessé teszi a tapintásukat és használatukat. A teleszkópos hosszabbító cső könnyen beállítható a felhasználó magasságához. A gégecső könnyű és praktikus, sokkal egyszerűbb kezelni, mint a hagyományos porszívók gégecsöveit. A koncepció nagyon egyszerű: csatlakoztassa a rugalmas gégecsövet a fali csatlakozóba, kezdje el a porszívózást, és a takarításra koncentráljon, ne az egyensúlyozásra és a súlyemelésre.Egészséges levegő

A beltéri klíma a szemnek láthatatlan. Inkább érezzük, mint látjuk a rossz beltéri levegőt, ami fizikai kényelmetlenséget okozhat, úgy, mint fejfájást, fáradságot, szem-, orr- vagy torokirritációt. Leggyakrabban ezek átmeneti jelleggel tűnnek fel, de nem mindig. Az allergia és légzőszervi problémák nem velünk született betegségek, de a környezetünk nagyban hozzájárulhat kialakulásukhoz.

Bár a rossz beltéri klíma nem egy összetevőből áll, de kétség kívül a por az egyik legfőbb okozója. Ezért is fontos az, hogy a porszívózással hozzájáruljunk a tiszta levegő kialakításához.A Nilfisk központi porszívó segít enyhíteni az allergiások problémáját. A gép hatékonyan távolítja el a lakásból a port, és könnyen eltünteti a kutya- és macskaszőrt is. A házi kedvencek bundája lanolint tartalmaz, amely a szőrrel a hagyományos porszívókba kerülve ott felmelegszik, és kellemetlen szagot áraszt. Azonban a Nilfisk központi porszívó az állatszőrt és a port a lakótértől távol elhelyezett porszívóba juttatja, majd hatékony szűrőrendszere a beszívott levegőt megszűri, és a külső térbe fújja ki. Mindezek együttesen mérséklik az allergia számos tünetét, és finom illatú marad a levegő akkor is, ha háziállatot tartunk a lakásban.

Egyszerű szerelés, akár házilag is


Ahhoz, hogy a telepítés sokkal kényelmesebb legyen, a készleteket úgy tervezték, hogy tökéletesen kielégítse egy normál ház elvárásait. Válassza a Nilfisk All-in márkanévvel ellátott termékeit, és akár saját kezűleg is elvégezheti a szerelést. A Nilfisk központi porszívókínálat egységcsomagja tartalmazza az alapgépet, a csőrendszert és felszívó készletet.

Ne söpörje a szőnyeg alá a szemetet


A Nilfisk központi porszívói rendelkeznek egy olyan speciális konyhai megoldással, amely a konyhabútorba építve biztosítja a szemét gyors és hatékony elszívását. A Nilfisk központi porszívókhoz tartozó széles tartozékkínálatról többet megtudhat, ha ellátogat a cég weboldalára.

https://consumer.nilfisk.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Központi porszívó - Beépített kényelem és egészség

A központi porszívó rendszerek nagy népszerűségnek örvendenek Észak-Amerikában. Európában az elmúlt 10 évben újra fellendültek az eladások, és az utóbbi években hazánkban is egyre több építtető...


Háztartási takarítógépek

Az otthoni takarítás szükséges, ám szinte véget nem érő folyamat. Érthető, ha az egyébként fáradságos munkához olyan készülékeket, gépeket használunk, amelyek könnyebbé és főként gyorsabbá teszik a...