A porszívózás élmény is lehet

2014-12-16 14:02:19 | Módosítva: 2015-04-27 12:17:19

A porszívózás természetes része az otthoni takarításnak, egyike azoknak az elkerülhetetlen feladatoknak, amiről a legtöbb embernek a következők jutnak eszébe: cipekedés, ügyetlenkedés, kellemetlen szagok a forró motorból – és persze a zaj.


Képzeljen el egy porszívót, amely könnyen kezelhető, hatékony és szinte zajtalan; amit nem kell felcipelni az emeletre; nem botlik bele a bútorokba vele, nem akad el a sarkokban, és a poros, elhasznált levegőt a házon kívülre fújja. A központi porszívó minőségi előrelépést jelent, egyszerűsíti és egészségesebbé teszi az életünket.

A Nilfisk központi porszívócsalád minden igényt kielégít a takarítás témakörében. A Nilfisk-Advance dán vállalatot joggal tartják a világ egyik vezető tisztítóberendezés gyártójának, hiszen több mint 100 éves múltra tekint vissza, így a legtöbbet tudhatja a porszívókról.
A cég 1910-ben fejlesztette ki azt a porszívót, amely forradalmian újnak számított Európában, és megváltoztatta a háztartási takarítás korábbi nehézkes gyakorlatát. A folyamatos termékfejlesztés eredményeként porszívója stílusosan a „csendes dán” jelzőt kapta. Ez a tudás és tapasztalat tükröződik vissza napjainkban a központi porszívók fejlesztésekor is.

Általában elég sok időt töltünk nap, mint nap a porszívózással. Egyáltalán nem mindegy, hogy mi történik a könyökünkkel, hátunkkal és lábainkkal, miközben porszívózunk. A Nilfisk tisztítókészletének fogantyúját puha gumibevonattal készítették, amely kellemessé teszi a tapintásukat és használatukat. A teleszkópos hosszabbító cső könnyen beállítható a felhasználó magasságához. A gégecső könnyű és praktikus, sokkal egyszerűbb kezelni, mint a hagyományos porszívók gégecsöveit. A koncepció nagyon egyszerű: csatlakoztassa a rugalmas gégecsövet a fali csatlakozóba, kezdje el a porszívózást, és a takarításra koncentráljon, ne az egyensúlyozásra és a súlyemelésre.Egészséges levegő

A beltéri klíma a szemnek láthatatlan. Inkább érezzük, mint látjuk a rossz beltéri levegőt, ami fizikai kényelmetlenséget okozhat, úgy, mint fejfájást, fáradságot, szem-, orr- vagy torokirritációt. Leggyakrabban ezek átmeneti jelleggel tűnnek fel, de nem mindig. Az allergia és légzőszervi problémák nem velünk született betegségek, de a környezetünk nagyban hozzájárulhat kialakulásukhoz.

Bár a rossz beltéri klíma nem egy összetevőből áll, de kétség kívül a por az egyik legfőbb okozója. Ezért is fontos az, hogy a porszívózással hozzájáruljunk a tiszta levegő kialakításához.A Nilfisk központi porszívó segít enyhíteni az allergiások problémáját. A gép hatékonyan távolítja el a lakásból a port, és könnyen eltünteti a kutya- és macskaszőrt is. A házi kedvencek bundája lanolint tartalmaz, amely a szőrrel a hagyományos porszívókba kerülve ott felmelegszik, és kellemetlen szagot áraszt. Azonban a Nilfisk központi porszívó az állatszőrt és a port a lakótértől távol elhelyezett porszívóba juttatja, majd hatékony szűrőrendszere a beszívott levegőt megszűri, és a külső térbe fújja ki. Mindezek együttesen mérséklik az allergia számos tünetét, és finom illatú marad a levegő akkor is, ha háziállatot tartunk a lakásban.

Egyszerű szerelés, akár házilag is


Ahhoz, hogy a telepítés sokkal kényelmesebb legyen, a készleteket úgy tervezték, hogy tökéletesen kielégítse egy normál ház elvárásait. Válassza a Nilfisk All-in márkanévvel ellátott termékeit, és akár saját kezűleg is elvégezheti a szerelést. A Nilfisk központi porszívókínálat egységcsomagja tartalmazza az alapgépet, a csőrendszert és felszívó készletet.

Ne söpörje a szőnyeg alá a szemetet


A Nilfisk központi porszívói rendelkeznek egy olyan speciális konyhai megoldással, amely a konyhabútorba építve biztosítja a szemét gyors és hatékony elszívását. A Nilfisk központi porszívókhoz tartozó széles tartozékkínálatról többet megtudhat, ha ellátogat a cég weboldalára.

https://consumer.nilfisk.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Központi porszívó

Csak a fantáziája szabhat határt annak, aki kényelmi felszerelésekkel szeretné otthonosabbá tenni házát. Az egyik ilyen kiegészítő a központi porszívó, ami nem csak kényelmessé, hanem...


Központi porszívó - Beépített kényelem és egészség

A központi porszívó rendszerek nagy népszerűségnek örvendenek Észak-Amerikában. Európában az elmúlt 10 évben újra fellendültek az eladások, és az utóbbi években hazánkban is egyre több építtető...