Már kapható az USA-ban

Samsung Gear VR headset

2014-12-16 16:22:54 | Módosítva: 2015-06-25 12:04:58

A Samsung új készüléke első látásra egy virtuális kivetítőnek látszik, de a valóságban nem az.

 

Tulajdonképpen egy telefon foglalat, amibe a Samsung Galaxy Note 4-et lehet belerejteni (és csak is azt), a maga tekintélyes, 5,7 collos képernyőjével és a még tekintélyesebb QHD (2560x1440) felbontású SuperAmoled kijelzőjével. A speciális szemüveg előtéttel ez a kombináció már a szélesvásznú mozi élményét nyújtja, amihez fülhallgatón keresztül a hang is érkezik. A Gear VR headset tehát igazából egy fejpánt, amin pár gomb és egy érintés-érzékeny felület található a menükben történő navigáció végett.


A Samsung azt tervezi, hogy játékok mellett egyéb szórakoztatóipari tartalmak (pl. filmek és ahhoz kapcsolódó programok) használatához is alkalmas lesz a készülék. 


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Okos bőrönd

Nem először támad az az érzésünk, hogy „más megint kitaláltak egy semmire sem jó elektromos ketyerét”! Aztán amikor megismerjük a részleteket, akkor jövünk rá, hogy nagyon is hasznos, célszerű...


Bluetooth eszközök

Mindenhol vezetékek nélkül Elsősorban az okos, és a nem is annyira okos telefonokhoz kapcsolódóan széles körben használjuk a bluetooth eszközöket. Már a régebbi készülékeknél is volt lehetőség...