Ezermester Oldtimer: Tudnivalók

A lelkes scannelőknek és digitalizálóknak köszönhetően az Ezermester összes lapszáma elérhető digitális (DjVu) formátumban. A cikkek címkézése (kategorizálása) azonban igen nagy munka. Az Ezermester Oldtimer egy közösségi alapon működő weboldal, ahol a felhasználók szerkeszthetik tartalmakat.

Célunk

Célunk az Ezermester régi lapszámainak, cikkeinek és az abban foglal értékes tudás megőrzése. A digitalizálás önmagában nem elég, a cikkeket fel kell címkézni, mert csak akkor lesznek kereshetők, kategorizálhatók.

Cikkek szerkesztése, címkézése

Az Ezermester oldal regisztrált és bejelentkezett felhasználói szerkeszthetik az Ezermester Oldtimer cikkeit, ill. új cikkeket vihetnek fel (címkézhetnek fel).

Természetesen az oldal be nem jelentkezett felhasználói is böngészhetik, olvashatják a cikkeket.

A bejelentkezéshez kattints ide, a regisztrációhoz pedig ide.

Figyelem

Felhívjuk figyelmeteket, hogy közösségi oldal révén előfordulhat, hogy a cikkek nem naprakészek, nem pontosak, hiányosak vagy a szerkesztő egyéni álláspontját, véleményét tartalmazzák.

Kérünk mindenkit, hogy a cikkeket ne "rongálja", "torzítsa", értékes tartalmakat ne töröljön, oda nem tartozó dolgokat ne írjon bele. Ezzel az oldal olvasóinak, a közönségnek okoz kárt.

A renitens, kártékony felhasználók ellen természetesen fel fogunk lépni. A cikkeket "passzióból" módosítani, rongálni értelmetlen. Minden módosítást elmentünk, a korábbi verzió könnyen visszaállítható.

Ezzel együtt kérünk mindenkit, hogy rendeltetésszerűen használja a rendszert, hiszen az akkor lesz az mindenki hasznára.