Heatkeeper panelek

2015-01-16 09:39:50 | Módosítva: 2015-01-16 09:41:15

Energia megtakarítás és a költségcsökkentés mindennapjaink döntő kérdései. Az emberek jövedelmük egyre nagyobb hányadát költik közüzemi díjakra. Mindenki részéről fokozottabban jelentkezik az igény a fűtési rendszerek átalakítására, korszerűsítésére, a megújuló energiák felhasználására.


Csepp a tengerben

Ebben segítenek az egyes pályázatok, amiktől hangos a média. És mennyi az esélyünk? Sajnos rekord gyorsan kimerült a kazáncsere-keret, ha valaki kicsit később ébredt a megnyitás napján, már csak a forráskimerülés miatt lezárt pályázattal találkozik. Pályázat nélkül ezekhez a beruházásokhoz komoly megtakarításokkal és emellett nem túl rövid megtérülési idővel kell kalkulálni. A megújuló energia termelők létesítése fontos és időszerű, de a rövidebb megtérülő beruházásokat pár ezer forintból meg lehet valósítani, sokszor hasonló eredménnyel, mint amikre többszázezreket is lehet (sokszor feleslegesen) költeni.

A Heatkeeper panelek alkalmazása minimális beruházást igényel, és már az első fűtési szezonban megtérül. Jelenleg ár/érték arányban a leghatásosabb fűtési energiacsökkentési lehetőség, mind a lakosság, mint vállalati, ipari, intézményi környezetben.

Hazai piacon az egyetlen, melynek hatékonyságáról több nemzetközi tanúsító szervezet tanúskodik. A fűtési költségek tekintetében átlagban 20%-os! megtakarítás érhető el.

www.heatkeeper.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Nútmarásos ablakszigetelés

Napjainkban egyre több lehetőség nyílik arra, hogy lakásunkat a lehető legkisebb energiával a leghatékonyabban fűthessük. Az energiatakarékos megoldások között kulcsfontosságú szerep jut a...


Hasznos tippek szezonkezdetkor

Hivatalosan október 15-én indul a fűtési időszak, ezért érdemes felkészülni, például hőtükör-fóliák felszerelésével, a kémények átvizsgálásával, vagy akár a nyílászárók cseréjével. Így a...