Hova kell a szén-monoxid vészjelzőt felszerelni?

2015-02-10 15:39:29 | Módosítva: 2015-04-27 12:25:52

Ha ez a kérdés felmerül önben már jó úton jár ahhoz, hogy biztonságban tudja családját, hiszen ez azt jelenti, hogy már van szén-monoxid vészjelzője.


A Honeywell szakemberei szerint fontos, hogy a szén-monoxid ellen átgondoltan védekezzünk. Telepítsünk megbízható vészjelzőt. Nézzünk jól körül, kérjük szakember tanácsát, hiszen számos termékről bebizonyosodott, hogy nem felel meg a vonatkozó szabványnak, hamis biztonságérzetet adva a használónak! Gondoskodjunk tüzelőberendezésünk rendszeres karbantartásáról, kerüljük a tüzelőberendezések házilagos beépítését, javítását, cseréjét, az ilyen munkálatokat mindig bízzuk szakemberre! Fontos az égéstermék elvezetése is, legyen a kéményseprő szívesen látott vendég az éves ellenőrzés során, fogadjuk meg tanácsait. Az égéshez szükséges oxigén ellátás hiánya is okozhat problémát, gondoskodjunk tehát mindig a levegő utánpótlásról! Ha már van otthon szén-monoxid vészjelzőnk, helyezzük el megfelelően, hiszen a vészjelző elhelyezése is kritikus fontosságú! Ideális esetben minden olyan helyiségben kell vészjelzőt használni, ahol tüzelőberendezés található. Erősen javasolt vészjelzőt tenni a hálószobákba és azokba a helyiségekbe is, ahol sok időt szokott tölteni. Ha szeretné pontosan tudni mik a teendők, nézze meg videónkat!

Ha még többet szeretne tudni a szén-monoxid mérgezésről és a Honeywell vészjelzőkről, látogassa meg weboldalunkat. További előnyökért és támogatásért regisztrálja oldalunkon régi vagy új Honeywell szén-monoxid vészjelzőjét!

http://www.honeywellcoriaszto.hu/hol_kaphato/em

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Riasztójelzők a lakásban

A betörésen túl számos más veszély is megelőzhető a lakásba telepített érzékelőkkel. Az egyszerűbb típusok csak a helyszínen jeleznek, de van, melyiknél lehetőség van internetes kapcsolatra is.


CO-vészjelzős csalók

Ismeretlenek a katasztrófavédelemre hivatkozva szén-monoxid-érzékelőket ellenőriztek és árultak.