Óriási függőágy

2015-02-27 10:15:24 | Módosítva: 2018-04-18 10:47:49

Csak a magas adrenalin szintet kedvelők számára ajánlanánk ezt az óriási függőágyat, melyet az Utah állam beli Moab sivatag völgykatlana felett feszítettek ki.


Ötven izgalmat kereső fiatal építette fel az ötszög alakú hálórendszert, a sivatag felett 400 m magasságban. Összesen három napot töltött a magasban a bátor társaság, közben mindenféle mutatványokat hajtottak végre. Egyesek sétálgattak a hatalmas pókhálón, mások ejtőernyős, illetve siklóernyős ugrást hajtottak végre: a közepén tátongó lyukon keresztül vetették magukat a mélységbe.

Izgalmas kaland lehetett, az biztos!

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: függőágy, hammock

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Függőágyak

A függőágy szó hallatán elsősorban egy trópusi, tengerparti helyre asszociálunk, ahol két pálmafa közé kifeszítve lóg e pihenésre használható alkalmatosság. A függőágy – számtalan változatának...


Itt a nyár, és a függőágy szezon…

A függőágyak, függőszékek a mi kontinensünkön rendhagyó beltéri, vagy kerti bútordarabnak számítanak, ám népszerűségük ennek ellenére egyre nő. Egyszerűek, mégis egzotikusak, kényelmesek, és...