Construma 2015: Otthonteremtési kiállításcsokor

2015-04-08 11:55:48 | Módosítva: 2015-04-27 12:21:25

Az építőipar legjelentősebb hazai kiállítása, a CONSTRUMA, és vele egy időben a HUNGAROTHERM épületgépészeti, a RENEO megújuló energia szakkiállítás, az OTTHONDesign a lakberendezés és design kiállítása, valamint a CONSTRUMA KERT, a kerttervezés, kertépítés, dísznövénykultúra kiállítása alkotja 2015-ben a CONSTRUMA kiállítási csokrot. Április 15-19. között, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban számtalan újdonság, akció, program várja a szakma mellett az építkező, felújító, lakását, kertjét átalakítani vágyó nagyközönséget.


CONSTRUMA:
Középpontban a zöld építőanyagok

A CONSTRUMA keretében ezúttal is megjelenik minden, amire az építkezéshez szükség lehet: az építőanyagoktól a szigetelésen át a tetőfedésig. Széles választékkal, akciókkal, gyakorlati bemutatókkal, tanácsadással, „Építsd be tetőteredet!” interaktív bemutató szigettel várják az építkezésre készülő látogatókat.

RENEO:
megújuló energiák szakkiállítása

A CONSTRUMA látogatói évek óta a leginkább a megújuló energiák hasznosítása iránt érdeklődnek. A RENEO kiállítás keretében jelenik meg ez a témakör, felvonultatva a legújabb technológiákat, eszközöket.

ÖKO CITY STAND: üzemelni fog egy közel 40 m2-es családi ház a kiállításon, mely bemutatja, hogyan lehet egészségesen, biztonságosan, környezetbarát módon és megfizethetően, közel nettó 0 energia felhasználású épületet építeni, felújítani, üzemeltetni.

HUNGAROTHERM:
Épületgépészet a mindennapokban

Az idei évben az épületgépészet legnagyobb seregszemléje is csatlakozik a csokorhoz: minden, ami az épületek fűtéséhez, hűtéséhez, energiaellátásához szükséges, az itt megtalálható.

KERT:
Kerttervezés, kertépítés, dísznövények

A ház elmaradhatatlan része a kert, annak tervezése, ápolása, kialakítása. A CONSTRUMA Kert kiállításon egyrészt remek ötleteket kaphatnak a látogatók a profi kerttervezők, kertépítők versenymunkáiból a VII. MAKEOSZ Kertépítő Verseny és Show keretében, másrészt számos termék közül válogathatnak a kertápoláshoz és dísznövények közül a kertek kialakításához, illetve hasznos gyakorlati előadásokon képezhetik magukat.


OTTHONDesign:
Minden ami lakberendezés

A CONSTRUMA csokor stabil részét képező kiállításon a konyhatechnológiától a fürdőszobán át a nappaliig minden megjelenik, ami a lakásbelső kialakításához szükséges lehet. Praktikus ötletek, akciók, újdonságok, a legmodernebb berendezések, design bútorok széles választéka.

Ismét lesz Magyar Design stand, ahol fiatal hazai tervezők mutatkoznak be. És persze elmaradhatatlan az OTTHONDesign Top Tipp ingyenes lakberendezési tanácsadás, ahol lakberendezők nyújtanak segítséget a lakásbelső kialakításához.


A kiállítási csokor nyitva tartása:
2015. április 15-19. 9.00-18.00 (vasárnap 17.00 óráig)

Nagyközönség napok: 2015. április 18-19.

Bővebb információ a kiállításokról:
www.construma.hu
www.hungarotherm.hu
www.otthon-design.hu
www.construma.hu/kert

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

szakipeet avatarja

szakipeet        

Ott leszünk :)
Most néztem ezt az enHome-t, ők kint lesznek vajon? http://bit.ly/napelemes
Érdekelne pár megoldásuk, lenne pár kérdésem, csak személyes találkozással jobban szeretek véleményt alkotni - régimódi vagyok, na :)

CONSTRUMA 2017. április 5-9.

Minden korábbinál nagyobb kiállítói érdeklődés övezi az idei CONSTRUMA otthonteremtési csokrot. Ez azt jelenti, hogy nagyon színvonalas kiállításra számíthatnak a látogatók április 5-9. között...


Frisslevegő és komfort a maximumon!

Helios KWL® a hővisszanyerős szellőztetés bajnoka! A Helios KWL® hővisszanyerős szellőztető berendezései folyamatosan biztosítják az energiahatékony szellőztetést otthonában, a nap minden...