Penész és allergia ellen

2015-05-04 11:16:09 | Módosítva: 2015-06-18 11:52:05

A penészgomba spórái mindenhol ott vannak a levegőben, és ha hozzájutnak a szaporodásukhoz szükséges nedvességhez és táplálékhoz, máris megjelennek a penészfoltok a lakásunkban is, leggyakrabban penészes falak formájában.


Páramentesítés

Szüntesse meg a penészképződés okát, így hosszútávon megoldódnak a gondjai. Ehhez ajánlunk kiváló teljesítményű, német gyártmányú, több éve forgalmazott, bevált és megbízható páramentesítő készülékeket. A páramentesítő készülék megoldást jelent, ha penészesek vagy rosszul szigeteltek a falak, párásodnak az ablakok. A készülék ezen kívül gyorsítja a ruhaszáradást, és elszívja a lakásban keletkező nedvességet (főzés, mosás): www.paramentesito.hu

Légtisztító

Itt a tavasz, jön a nyár, kezdődik az allergiaszezon! Segítünk Önnek átvészelni a nehéz heteket, hónapokat! Ne a tüneteket, hanem az okot kezelje és szüntesse meg.

A légtisztító készülékek kiszűrik a levegőből a port, pollent, az atkákat és a szagokat. Közömbösítik és lebontják a mérgező gázokat, melyeket a lakásban alkalmazott vegyszerek és a kipufogó gázok okoznak. Használatukkal jelentősen csökkenhet az allergia és az asztma tünete. A légtisztítók sokat javítanak a beltér levegőjén, és sokak beszámolnak légúti megbetegedéseik csökkenéséről vagy gyógyulásáról is. Ha Önnek is fontos a tiszta levegő, akkor böngésszen a légtisztító készülékek között a www.airfresh.hu weboldalon.

FG-TECH Kft.Telefon: 
+36-20-388-0193

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Párátlanítás géppel

A pára elsősorban a nedves helyiségekben okoz gondot, de a téli időszakban az egész épületet érintheti a probléma. Asztmát, légúti megbetegedéseket okozhat, és táptalajt képez a penészgombáknak.


Medenceterek páracsökkentése

Egy medence vízfelülete folyamatosan párolog. Ez egyrészt folyamatos energiaveszteséget jelent, másrészt a légtérbe jutó vízgőz károsítja az épület szerkezetét és megjelenését.