Olcsó napellenzők és napvitorlák

2015-06-12 12:52:33 | Módosítva: 2015-07-02 09:07:25

Amikor terasz árnyékolókra, napellenzőkre, paravánokra gondolunk, akkor elég nagy költségek jelennek meg a szemünk előtt. Pedig egy kis kreativitással, és szerelési munka felvállalásával lényegesen olcsóbban is megúszhatjuk az árnyékolást.


Peddy-Shield

A német Peddy-Shield cég – melynek képviselete több nyugat európai ország mellet most már Magyarországon is megtalálható – éppen arra szakosodott, hogy a legkülönbözőbb árnyékolástechnikai feladatokat a kreatív felhasználó – a honlapon megtalálható tervezési segédletek segítségével – saját maga tervezze meg. A tervek alapján a honlapról kiválasztott eszközt 1-2 napon belül a cég kiszállítja és 2 év garanciát vállal az összes termékre. A csomagban az árnyékoló eszközön kívül a szereléshez szükséges valamennyi kelléket is megtalálja, így rövid szerelési munkával elkészítheti saját árnyékolóját. A pofonegyszerű, speciális szaktudás nélkül szerelhető árnyékolástechnikai megoldások alkalmasak erkélyek, üvegtetők, pergolák, kerthelyiségek egyszerű és kedvező áru árnyékolására, vagy éppen terasz paravánok készítésére.
Erkélyárnyékolásra pl. két párhuzamos sodronykötélen mozgatható, egyszerűen eltolható napellenzővászon rendelhető meg, többféle vászonszínben és méretben. A napellenzőhöz külön válaszható szerelőkészlet attól függ, hogy korlátra, vagy falra szeretnénk rögzíteni az alsó távtartó konzolokat.

Pergola árnyékolására is megoldást kínálnak a Peddy-Shield termékek. A pergola vázára két sodronykötél feszítővel lehet kifeszíteni a többféle méretből kiválasztható vásznat. A termék alkalmas télikertek, üvegtetők és teraszfedések árnyékolására is.

A vízlepergető háromszögletű napvitorlák amellett, hogy kiváló árnyékolást biztosítanak, látványos design elemei lehetnek a kertnek.

Szerelésnél csak arra kell ügyelnünk, hogy elegendő lejtést adjunk a napvitorlának, hogy az eső könnyen lefolyhasson a vászonról. Háromszögletű napvitorla kapható lég- és vízáteresztő vászonnal is, ami – szövetének köszönhetően – nem áll a légmozgás és a frissítő eső útjába. Ugyanígy négyszögletű napvitorlákból is kapható vízlepergető anyagból készült, illetve lég- és vízáteresztő anyagból készült változat is.


Az www.arnyekolok.eu oldalon, amellett, hogy megvásárolhatja a Peddy-Shield cég termékeit, kedvére válogathat a kedvező árú kitekerhető napellenzők között is.

Hangsúlyozzuk, hogy valamennyi árnyékoló a kommersz termékeknél lényegesen jobb minőségű, mégis elérhető az ára, és az egységcsomagban megkapjuk az összes szükséges kelléket is, ami a felszerelésükhöz, kifeszítésükhöz szükséges. Aki kézzel foghatóan is ellenőrizni szeretné ezeket az árnyékolókat az a tatai bemutatótermükben meg is teheti.

http://www.peddy-shield.hu/index.html

http://www.arnyekolok.eu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Kerti padok sokféleképpen

A kerti padok sokféle kombinációban kaphatók, készíthetők. A tetővel rendelkező változatok olyan kertekbe is ideálisak, ahol a növényzet még nem ad elegendő árnyékot, de ezen kívül az eső ellen...


Zsalugáterek, spaletták

A zsalugátereknek több évszázados hagyománya van, és napjainkban ezek az árnyékoló szerkezetek megint egyre kedveltebbek. A zsalugáterek ugyanis kiemelkedő szerepet kapnak az épületek homlokzati...