Zöld sugaras lézer

2015-07-08 12:09:15 | Módosítva: 2015-07-08 12:09:27

A Stanley® szerszámok egyre nagyobb teret hódítanak, nemcsak szakemberek, de az igényes barkácsolók körében is. 170 éve vezető szerepet tölt be a márkanév az újdonságok, folyamatos termékfejlesztések terén.


Zöld sugaras lézerek

Hamarosan rendelhetők lesznek az új zöld sugaras lézerek. Az általánosan ismert, és elterjedt vörös színű lézersugárnál négyszer fényesebb, és az emberi szem által jobban érzékelhető zöld sugár jobb láthatóságot biztosít. Különösen kedvező ez nagyon fényes világos munkakörülmények között. Detektorral, tovább növelhető a hatósugár. Ez az új technológia egy dióda segítségével valódi zöld sugarat hoz létre, anélkül, hogy a sugár kristály vagy gáz átalakítón keresztül kerülne átalakításra zöld színre. Biztosítva így a kisebb energiafogyasztást.

A rövidebb hatótávolságú, egyszerű és kedvező áru lézereket a kivitelezők mellett sokan lakásuk felújításánál tudják praktikusan alkalmazni. Nem kell különösebb szakértelem, egyetlen gomb segítségével beállítható. Csempézésnél, polcok felhelyezésénél, dekorációkhoz egyedül is könnyen kijelölhető a szükséges vízszintes vagy ferde vonal. Hasznos kiegészítők, állványok, rögzítők tovább egyszerűsítik a munkát.


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.